Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako će se sljedeće Olimpijske igre održati tek 2016. godine u Rio de Janeiru, putem pisma iz 'budućnosti' smo uspjeli doznati da smo već osvojili jednu zlatnu medalju na predstojećim OI.


Zahvaljujući blogeru Juncu i njegovoj neograničenoj mašti koju je upotrijebio u svom zadnjem postu na Blog.hr-u, putem njegovog pisma iz 'budućnosti' smo doznali da je Hrvatska već osvojila jednu zlatnu medalju na OI u Rio de Janeiru.

Vezani članci Slika nije dostupna Ponižen na Igrama, ali svi su opet gledali samo u njega! Slika nije dostupna Neobična olimpijska priča: Napustila manekenstvo zbog sporta

A osvajač zlatne medalje je nitko drugi nego sam bloger Junac, koji je ispred 15,000 gledatelja u žestokoj i sve do kraja neizvjesnoj borbi u finalu intelektualnog pentatlona pobijedio svog najvećeg konkurenta Uzbekistanca Mansura, te tako donio Hrvatskoj još jedno zlato.

A čitavo izuzetno humoristično i maštovito pismo iz 'budućnosti' blogera Junca u kojem detaljno opisuje njegovu borbu u finalu intelektualnog pentatlona ekskluzivno pročitajte samo na Blog.hr!

 

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.