Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeo fermentirane jabuke

Vatrogasci spašavali pijanog soba zapelog na drvetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U švedskom gradiću Saru vatrogasci su morali spašavati pijanog soba koji se nakon gozbe fermentiranim jabukama zaglavio među granama jedne voćke.

Nakon povratka kući s posla u utorak navečer, Per Johansson iz Sara čuo je rikanje iz susjedova dvorišta, piše The Local.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

'Mislio sam isprva da se netko smije. Tada sam otišao pogledati i primijetio soba zaglavljenog u stablu jabuke sa samo jednom nogom na tlu', rekao je Johansson.

Pozvao je policiju, a dok je čekao spasioce, on i susjedi počeli su izvlačiti noge životinje zapletene u granama.

No, tek su vatrogasci uspjeli spasiti soba, savijajući stablo dok nije bilo dovoljno da životinja sklizne s grana. Oslobođeni sob je ležao na tlu kao da je bez svijesti, prije nego što je posrćući stao na noge i otišao.

Pijani sobovi u Švedskoj su 'uobičajeni jesenski prizor', kada je obilje jabuka na tlu i na stablima u dvorištima, dodaje list.

Johansson je ocijenio da je sob dulje vrijeme bio pod utjecajem alkohola iz fermentiranog voća.

'Moja susjeda ga je prepoznala kao životinju koja je gotovo utrčala u njezin automobil ranije tijekom dana. Bila je prilično sigurna da je sob već pod utjecajem alkohola. Ovdje često viđamo sobove kako se prejedaju jabukama. Ali to je prvi put da smo našli jednog kako visi s drveta', rekao je Johansson. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene