Ako postoji istina u izreci "ljubav prolazi kroz želudac", onda je najbolji način proslave blagdana ljubavi romantična večera u jednom od naša tri hotela.

GalerijaDoubleTree by Hilton

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga In Magazin: Pravila igre - 1 Što je zajedničko Pravilima igre i pokojnom makedonskom slavuju Toši Proeskom?

U OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton provedite romantičnu večer uz živu glazbu I izvrsnu hranu naših chefova. Osim a la carte jelovnika imamo i posebne Addicted to Love menije…možete birati mesnu, riblju ili vegetarijansku varijaciju.
Za sve koji žele provesti noć u DoubleTree by Hilton hotelu predlažemo da posjete našu Spa oazu i uživaju uz čašu pjenušca i ukusne zalogaje uz bazen i pogled na grad.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-326-doubletree-by-hilton-zagreb 

Informacije i rezervacije:
+385 1 600 1914
zagreb.oxbo@hilton.com 

PR
PR (Foto: Promo)

Canopy by Hilton

Senzualan gastro doživljaj očekuje vas u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton uz mladog i talentiranog glazbenika Alena Đurasa, ukusan mesni I riblji meni ali I odličnu ponudu jela s a la carte jelovnika.
Iako je Valentinovo dan za zaljubljene, za sve sretne samce koji vole dobru zabavu I uživaju u hrani, pripremili smo posebno mjesto u našem ReUnion restoranu.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-325-canopy-by-hilton-zagreb 

Informacije i rezervacije:
014559 518
info@ReUnionRestaurant.hr 

PR
PR (Foto: Promo)

Hilton Garden Inn

Oriental Passion Valentine’s Day…dašak Orijenta u restoranu Hilton Garden Inn hotela. Uživajte u dvoje u ukusnim fusion jelima azijske kuhinje koje pripremaju naši vrhunski chefovi.

https://www.zagrebcityhotels.hr/posebne-ponude/posebna_ponuda-327-hilton-garden-inn 

Informacije i rezervacije:
+385 1 6042 730
restoran@hgizagreb.com