Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Divovski asteroid udarit će u Zemlju između 22. i 28. rujna, a to bi moglo uništiti planet - upozoravaju teoretičari zavjere.


Nova predviđanja o sudnjem danu, koja šire teoretičari zavjera na svojim blogovima, govore kako će se udar asteroida na Zemlju dogoditi ove godine u rujnu. Potom slijedi sedmogodišnji period patnje, piše Techtimes.com.

Vezani članci Slika nije dostupna Meteor veličine omanje planine kreće se prema Zemlji Slika nije dostupna Asteroid prolazi pokraj Zemlje na sigurnoj udaljenosti

Međutim, da sve ostaje samo na teoriji, kao i dosadašnja predviđanja sudnjeg dana, potvrđuju znanstvenici iz NASA-e koji opovrgavaju tvrdnje o kretanju ogromnog asteroida prema našoj majčici Zemlji.

Glasnogovornik NASA-e rekao je kako za sada nije poznato postojanje nekog asteroida ili kometa koji bi se kretao prema našem planetu, što znači da je veoma malo vjerojatno da će se dogoditi neki veliki sudar.

Sat sudnjeg dana je na TRI MINUTE do katastrofe

Iz NASA-e također napominju kako u proteklih 1.000 godina ni jedan čovjek, koliko je poznato nije poginuo zbog udara meteorita na Zemlju.

Od kuda onda ovo predviđanje na blogovima, pitate se. Čini se kako je cijelu priču pokrenuo samoprozvani prorok Efrain Rodriguez, koji tvrdi da je za nadolazeći sudnji dan doznao putem božje poruke u kojoj stoji da će asteroid pasti u ocean u blizini Portorika. Udar će za posljedicu imati potres i tsunami koji će uništiti istočnu obalu SAD-a i Meksika, kao i Južnu te Središnju Ameriku.

NASA sve opovrgava i tvrdi - ni jedan veliki objekt neće udariti u Zemlju sljedećih nekoliko stotina godina!

'Prekasno je za dinosaure, ali danas astronomi provode nikad veća istraživanja u identificiranju svih velikih objekata koji predstavljaju opasnost za Zemlju', priopćili su iz NASA-e.

Veliki objekti koji prilaze zemljinoj atmosferi, obično sagore prije nego dotaknu tlo. Svjesna opasnosti koju bi objekti koji padaju na Zemlju mogli predstavljati, NASA razvija strategije koje bi mogle identificirati asteroid i druge izvanzemaljske objekte koji bi mogli udariti u zemlju te pronalazi načine za obranu planeta od takvih događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook