Hrvatski Telekom već dugi niz godina pruža podršku domaćim nogometnim klubovima i svojim korisnicima donosi ekskluzivne prijenose utakmica Hrvatski Telekom Prve lige.

Galerija


 Osim domaćeg nogometa, korisnici MAXtv-a mogu izravno pratiti i uspjehe koje naši klubovi ostvaruju u europskim natjecanjima. Tako se od ovog četvrtka, 14. veljače, nastavljaju prijenosi nogometnih utakmica UEFA Europske lige na MAXtv-u te će gledatelji moći pratiti najatraktivnije utakmice Europske lige u izravnim prijenosima.

Vezani članci PR Hrvatski Telekom otvorio vrata najvećega multimedijskog dućana u Hrvatskoj Modularni stol Svjetsko, a naše: Kako je zapravo nastao prvi modularni stol na svijetu

Jedna od njih je svakako i utakmica Viktoria Plzen - Dinamo, kojom započinje Dinamovo europsko proljeće i koja je na rasporedu u četvrtak, u 21:00 sat, na Arenasport 3 kanalu.

PR
PR

Osim uzbudljive utakmice, gledatelje će zasigurno oduševiti i „live“ emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija. Novi virtualni studio, nastao u suradnji s Croatelom, donosi više sadržaja i zabave s još atraktivnijim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima. Ovakav format omogućava gledateljima još bolji i kvalitetniji doživljaj kroz studijsko kreiranje animacija, grafika te prikaza različitih statističkih podataka koji dodatno obogaćuju sportske sadržaje. U ekskluzivnoj emisiji moći će se pratiti sažeci i najzanimljiviji sportski trenuci, analize spornih situacija vršit će se uz pomoć najmodernije i najsuvremenije tehnologije, a sve to uz vrhunske novinare i sportske analitičare.

Hrvatski Telekom će praćenje ovotjedne emisije omogućiti i onima koji nisu korisnici MAXtv usluge pa će tako izravan prijenos biti dostupan na stranicama tportala i YouTube kanalu HT-a.

PR
PR

Nastupe najboljih europskih klubova korisnici MAXtv-a mogu gledati i u visokoj razlučivosti, a uz MAXtv To Go uslugu, koja omogućava gledanje na računalima, tabletima i mobilnim uređajima, propušteni sadržaji postaju prošlost.