Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNAŽNI, LAGANI I TIHI

Uređaji koji će vas svojom tehnologijom i dizajnom oboriti s nogu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +3 PR Galerija 1/8 >>
Svjetski poznati brend Dyson predstavio je dva nova revolucionarna proizvoda - Dyson Supersonic™ sušilo za kosu i Dyson V11™ absolute usisavač. Moderan i elegantan dizajn ovih proizvoda, samo je dio onoga što ih čini posebnima.

Dyson Supersonic™ sušenje kose dovodi na potpuno novu razinu. Ovo sušilo za kosu mjeri temperaturu 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Tako se sprječava oštećenje kose koja zadržava svoj prirodni sjaj. Uređaj ima snažan V9 digitalni motor koji je u kombinaciji s Air Multiplier™ tehnologijom znatno tiši od ostalih uređaja te proizvodi snažan snop kontroliranog zraka velike brzine koji omogućava iznimno brzo sušenje i precizno stiliziranje kose.

Za korisnike je možda čak i najbitnija karakteristika težina uređaja. Naime, Dyson Supersonic™ sušilo za kosu teži samo 618 grama, a za razliku od ostalih uređaja iste namjene čiji je motor smješten u glavi uređaja, ima motor koji je smješten u dršci - tako je centar gravitacije pomaknut te uređaj lagano, balansirano i ugodno leži u ruci.

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu dolazi s magnetskim nastavcima, kao što su koncentrator za stiliziranje kose, mlaznica za zaglađivanje te difuzor.

PR PR

Dyson V11™ absolute je najsnažniji bežični usisavač* koji se uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS™) automatski prilagođava svim vrstama podova. Naime, sustav inteligentno mjeri otpor četke 360 puta u sekundi te prema potrebi mijenja brzinu motora između tepiha i tvrdih podova.

Na LCD zaslonu u svakom su trenutku dostupni podaci o trenutnim performansama, uključujući jačinu rada, preostalo vrijeme trajanja, podsjetnik održavanja filtera te obavijesti o začepljenju. Kada završite s upotrebom jednostavno i higijenski ispraznite spremnik te odložite Dyson V11™ absolute na baznu stanicu kako bi se napunio i bio spreman za sljedeće korištenje.

PR PR

Oba uređaja dostupna su kod ovlaštenog distributera - Tehno Mag d.o.o., Slavonska avenija 53, Zagreb.

 

Dyson Supersonic™ sušilo za kosu i Dyson V11™ absolute usisavač uređaji su koji će vam olakšati svakodnevne zadatke poput usisavanja i sušenja kose. Dyson Supersonic™ poseban je po snažnom V9 digitalnom motoru te Air Multiplier™ tehnologiji. Uređaj sprječava oštećenje kose, automatski prilagođava toplinu, izuzetno je tih te lagan, a dolazi s magnetskim nastavcima poput koncentratora za stiliziranje kose, mlaznica za zaglađivanje te difuzora. S druge strane, tu je Dyson V11™ absolute bežični usisavač koji se uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS™) automatski prilagođava svim vrstama podova. Uređaj omogućava inteligentno dubinsko čišćenje, optimiziranje snage te vrijeme trajanja čišćenja. Nakon upotrebe moguće je jednostavno i higijenski isprazniti spremnik te odložiti Dyson V11™ absolute na baznu stanicu kako bi se napunio i bio spreman za sljedeće korištenje.

Više informacija potražite na www.tehno-mag.hr


*Testirano usisom prema EN 60312-1 CL 5.8 i 5.9 na cijevi, punog spremnika, u Boost načinu rada u odnosu na ostale cilindrične usisavače na tržištu, osim Dyson uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene