Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Upoznajte pravo zlo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog četvrtka u domaća kina stiže dugoočekivani horor godine!

Jeste li ikada u svojem stanu ili kući osjetili neku zlokobnu prisutnost? Je li vam ikada tijelom prošao osjećaj da se nešto s vama događa, da nešto nije u redu, a nikako ne možete objasniti što? Upravo o tome – i o još nekim drugim stvarima – govori nadnaravni triler „Izbavi nas od zla“ koji se od ovoga četvrtka (10.7.) započinje prikazivati u domaćim kinima. Holivudska superzvijeda Eric Bana i latinoamerički glumac Edgar Ramirez pokušat će se boriti s nadnaravnim u hororu kojeg kritičari proglašavaju „savršenim miksom filmova 'Sedam' i 'Egzorcizam Emily Rose'“!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iron Man 3 - blockbuster težak 200 milijuna dolara! Slika nije dostupna Nova perjanica Predstavljena nova generacija guma za sportska i SUV vozila

„Zbilja ne želim govoriti o detaljima, ali reći ću samo da sam tijekom istraživanja i pripremanja za ulogu svjedočio nekim stvarima i vidio neke snimke koje me nimalo nisu ostavili ravnodušnim“, izjavio je u jednom intervjuu glavni glumac Eric Bana koji u filmu „Izbavi nas od zla“ tumači ulogu policajca Ralpha Sarchieja. Sarchie je napisao knjigu u kojoj su detaljno opisani stvarni slučajevi na kojima je godinama radio kao policajac iz Bronxa, a upravo je prema toj knjizi snimljen film „Izbavi nas od zla“.

Jednom od najpoznatijih svjetskih producenata ikada, Jerryju Bruckheimeru, ovo je prvi horor. „Kada mi je došao s idejom o pisanju scenarija, Jerry je rekao da bi htio snimiti miks filmova 'Serpico' i 'Egzorcist'“, rekao je Scott Derrickson, redatelj filma „Izbavi nas od zla“.

U filmu „Izbavi nas od zla“, policajac iz New Yorka Ralph Sarchie (Eric Bana), boreći se s osobnim problemima koji uključuju njegovu suprugu (Olivia Munn), započinje istraživati seriju degutantnih i neobjašnjivih zločina. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramirez) - koji zna dosta o ritualima egzorcizma – kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad.

Ovaj nadnaravni triler snimljen prema istinitim događajima u domaća kina dolazi već ovoga četvrtka, 10. srpnja!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene