Za njega kažu da je brz poput munje. Kreće se nevjerojatnom lakoćom, gotovo nečujno, a iza sebe ostavlja i mnogo razvikanija imena.

Galerija


 Furioznog imena i još furioznijih tehničkih karakteristika, tada najbrži miš na svijetu rođen je ne tako davne 2014. godine. Pogađate, riječ je o mišu Logitech G402 Hyperion Fury.

Vezani članci PR Zbog prebrze vožnje uhićen u vlastitom domu Slika nije dostupna Korisnici nezainteresirani za GoogleTV platformu

Vrijeme ga nije mazilo, konkurencija nije spavala, a u međuvremenu su se rađala mnoga razvikana imena. Svaki od njih donio je nešto novo, zbrajali su se IPS-ovi i DPI-evi, mjerila brzina reakcije, no omiljeni miš spremno je odolijevao vremenu i vrijedno odrađivao i najteže zadatake svojih vlasnika.

PR
PR

Danas, četiri godine kasnije, G402 i dalje je među najboljim i najomiljenijim miševima po izboru stručnjaka iz Mikronisa. Iz te tvrtke poručuju kako im jednostavno prirastao srcu – brz je, vrijedan, sve svoje zadatke odrađuje spremno i u najkraćem roku, a ujedno i fantastično izgleda.

Iz Mikronisa naglašavaju kako je sada najbolji trenutak za odabir novog ljubimca jer se kod njih Logitech G402 može nabaviti po iznimnoj povoljnoj cijeni – najbrži miš na svijetu trenutno je na akciji i može biti vaš za samo 369,00 kuna. Posjetite webshop Mikronisa i zgrabite priliku koja se ne propušta.