Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMO SU MU ČETIRI GODINE

Upoznajte najbržeg miša na svijetu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Za njega kažu da je brz poput munje. Kreće se nevjerojatnom lakoćom, gotovo nečujno, a iza sebe ostavlja i mnogo razvikanija imena.

 Furioznog imena i još furioznijih tehničkih karakteristika, tada najbrži miš na svijetu rođen je ne tako davne 2014. godine. Pogađate, riječ je o mišu Logitech G402 Hyperion Fury.

Pročitajte i ovo PR MIKRONIS Povoljni tintni ispis za užurbana kućanstva i male urede PR Nevjerojatno! Zbog prebrze vožnje uhićen u vlastitom domu

Vrijeme ga nije mazilo, konkurencija nije spavala, a u međuvremenu su se rađala mnoga razvikana imena. Svaki od njih donio je nešto novo, zbrajali su se IPS-ovi i DPI-evi, mjerila brzina reakcije, no omiljeni miš spremno je odolijevao vremenu i vrijedno odrađivao i najteže zadatake svojih vlasnika.

PR PR

Danas, četiri godine kasnije, G402 i dalje je među najboljim i najomiljenijim miševima po izboru stručnjaka iz Mikronisa. Iz te tvrtke poručuju kako im jednostavno prirastao srcu – brz je, vrijedan, sve svoje zadatke odrađuje spremno i u najkraćem roku, a ujedno i fantastično izgleda.

Iz Mikronisa naglašavaju kako je sada najbolji trenutak za odabir novog ljubimca jer se kod njih Logitech G402 može nabaviti po iznimnoj povoljnoj cijeni – najbrži miš na svijetu trenutno je na akciji i može biti vaš za samo 369,00 kuna. Posjetite webshop Mikronisa i zgrabite priliku koja se ne propušta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene