Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turnir u ribarenju

Upecala golemog igluna šest puta težeg od sebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Molly Palmer tijekom turnira u ribarenju, uz malu pomoć svog tima ulovila je igluna teškog gotovo pola tone.

Na turniru u ribarenju u vodama Havaja, 28-godišnja Palmer borila se s 3,56 metara dugačkom ribom više od četiri sata prije nego ju je svladala, javlja AP. Na kraju je ipak izgubila nagradu od tisuću dolara, budući da su joj pomagali članovi tima, a to je prema pravilima koje je oformilo Međunarodno ribarsko udruženje, zabranjeno.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Riba - 3 Loša vremenska prognoza Hoće li biti svježe ribe za blagdane? Prodavači upozoravaju: "Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene, valja kupiti ranije"

Iglun kojeg je ulovila Palmer težio je 463 kilograma, što je iznad rekorda. Naime, najteža riba koju je izvukla žena imala je 428 kilograma.

>> Ulovila ribu veću od sebe!

Da bi se sudjelovalo na ovom natjecanju, valjalo je platiti ulaznicu od 9.000 američkih dolara. S obzirom na to da joj, kako kaže, nije bilo toliko stalo do pobjede, koliko do toga da svlada ovu ribu, u pomoć su joj pritekli članovi tima, te su stoga diskvalificirani i ostali bez nagrade.

Duga i naporna borba s ovom grdosijom rezultirala je njezinim uginućem i prije nego je riba dovučena na brod. Inače ribe ulovljene tijekom ovog turnira puštaju se natrag u vodu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene