Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik interes

Nemate prijatelja? Iznajmite ga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želite izaći, a svi su vaši prijatelji zauzeti? Zašto ne biste unajmili 'prijatelja'? Trebate samo izdvojiti od 10 do 150 dolara i kraj sebe ćete imati osobu koja će s vama rado ići u kino, na večeru ili u disko.

Unajmiti prijatelja može se na stranici RentAFriend.com, a u šest mjeseci koliko postoji, stranica već ima 200 tisuća članova.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve informacije na jednom mjestu Od danas aktivna web-stranica za sva pitanja vezana uz euro u Hrvatskoj Pogrešni podaci za COVID-19 - 4 BIZARNA GREŠKA "Maske su obavezne od 13. srpnja": Stranica koronavirus.hr davala pogrešne informacije turistima

Prema podacima stranice, korisnici najviše unajmljuju 'prijatelja', kako bi im bio pratnja na maturalnoj večeri. Usluga stranice je praktična i za one koji vole posjećivati različite lokacije pa im dobro dođe 'lokalac', koji ih vodi diljem grada kao turistički vodič.

No, moralni kritičari se pitaju jeli se socijalna interakcija toliko promijenila da smo prisiljeni nekome platiti kako bi nam glumio prijatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene