Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra stekla krivi dojam

Umro, ali je živ: Ugledao svoje ime među osmrtnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
81-godišnji Sven nije se previše šokirao osmrtnicom, ali zato se šokirao njegov prijatelj kada je došao po njegove stvari i doznao da je živ. Sve je naime posljedica nesporazuma između bolnice i Svenove sestre.

Umirovljenik iz Švedske iznenadio se kada je u lokalnim novinama ugledao vlastitu osmrtnicu, piše The Local. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Slika nije dostupna 'Neka ih je stid' BiH: Bolnica greškom proglasila pacijenta mrtvim, obitelj šokirana

Njegovo se ime među preminulima našlo zbog nesporazuma između njegove obitelji i bolnice.

81-godišnji Sven-Olof Svensson iz Jönköpinga na Badnjak prošle godine završio je u bolnici. Njegova starija sestra (90) je nakon telefonskog razgovora s liječnikom dobila dojam da je njezin brat umro. Napisala je osmrtnicu koja je na Silvestrovo ugledala svjetlo dana u lokalnim novinama.

Der Spiegel greškom objavio osmrtnicu Georgea Busha starijeg

Pomogao joj je prijatelj Lars Fältskog koji je uskoro došao do saznanja koje ga je šokiralo. Upravo on je 3. siječnja otišao do bolnice pokupiti prijateljeve osobne stvari, a onda doznao da je u krevetu i da ozdravlja.

Itekako živi Sven rekao je za lokalne novine kako je cijela situacija smiješna i razumije da je došlo do pogreške, pa čak i ovako kobne.

Na pitanje kako se osjećao kada je pročitao svoju osmrtnicu, rekao je da nije osjetio ništa posebno.

'Svi smo mi na istom putu. Prije ili kasnije svi će završiti u dijelu s osmrtnicama. Živio sam fantastično dug život. Imam 81 godinu i ne mogu se žaliti', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene