Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekscentrični 78-godišnjak

Umirovljenik rekorder s 241 piercingom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši menadžer u banci, 78-godišnji John Lynch, ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao čovjek s najviše piercinga na svijetu.

John Lynch na sebe je 'zakačio' 241 piercing, od kojih je njih čak 150 na glavi i vratu. Osim toga, ovaj 78-godišnji ekscentrični umirovljenik posjeduje i pozamašan broj tetovaža. Iako njegovo tijelo krasi više od stotinu crteža, najdraži mu je portret Marilyn Monroe koji zauzima veći dio njegova torza, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove" Diplomatski pečat - sasvim osobno Tjedan Sveučilišta u Zagrebu "Diplomatski pečat – sasvim osobno": Knjiga koja govori o putu Hrvatske kroz 130 priča diplomata, političara i profesora

G. Lynch, koji je punih 30 godina radio kao menadžer u britanskoj banci Barclays Bank, odavno se odrekao letenja avionom jer zbog količine metala više nije mogao proći kroz skenere u zračnoj luci. Prvi piercing napravio je još kao 40-godišnjak, i to na obrvi. Vrlo brzo, zaredali su i drugi, baš kao i tetovaže. 'Na kraju sam napustio posao u banci zbog toga. Htio sam puno piercinga i tetovaža, a to nije baš zgodno kad radite s ljudima. Htio sam iskočiti iz gomile', kazao je Britanac koji je u tome, na neki način, zaista i uspio. Teško da ga ne bi primijetili u bilo kojoj gomili.

Nedavno je sve svoje piercinge pokazao predstavniku Guinnessove knjige rekorda kako bi dokazao da ih je zaista toliko koliko tvrdi. 'Nikada nisam razmišljao o obaranju rekorda. Radio sam to jer mi se sviđa, ali ipak mi je drago da sam na naki način postigao uspjeh', kazao je g. Lynch koji se pojavljuje u najnovijem izdanju Guinnessove knjige rekorda koja je upravo puštena u prodaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene