Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Adam Spencer otputovao je s djevojkom u Južnu Ameriku, te je priliku iskoristio kako bi djevojku zaprosio. Ona je pristala, te su počeli maštati o sretnoj zajedničkoj budućnosti. No, njihovo putovanje iz snova uskoro je postalo noćna mora.


Samo nekoliko dana nakon što je zaprosio svoju djevojku Shalynn u starom gradu Machu Pichu, na Adamovu se licu pojavila neobična rana koja je, kako su dani odmicali, postajala sve veća. Liječnici su mu priopćili da je zaražen parazitom koji doslovce proždire meso na njegovu licu.

Vezani članci Maximilian David Muñiz Kuću Jennifer Lopez usporedili s onom iz hit-filma: "Molim te, provjeri si podrum" Amber Rose Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Adam je odmah po dijagnozi započeo terapiju antibioticima u nadi da će se crvena gnojna krasta povući, no njegovo je stanje unatoč antibioticima postajalo sve lošije, pa su mu liječnici prepisali kreme, masti i dobio je nekoliko injekcija.

Po povratku u SAD nastavio je terapiju. Umjesto planiranja vjenčanja sa Shalynn, Adam se iz dana u dan borio s bolešću koja je mogla biti kobna.

Terapija nije pomagala, te mu se rana proširila i na usta i grlo. 'Bilo je strašno. Jako sam se bojala za njega. Pomisao na to da umire, bila je prestrašna', rekla je Shalynn za Daily Mail.

Liječnici u zaraznoj bolnici u američkom gradu Carvallisu primijetili su da se parazit širi sve brže, te da se zapravo hrani stanicama Adamovog organizma koje bi se trebale boriti protiv njega.

'Bojao sam se da mi lice više nikada neće biti isto. Ništa nisam mogao učiniti , bio sam bespomoćan', rekao je Adam.

Konačno, nakon 21 dana terapije, parazit, kojeg je Adamu prenijela mušica na Amazoni, počeo se povlačiti, no Adam i dalje ima velik ožiljak na licu koji ga i dalje podsjeća na mukotrpne dane koje je proveo bojeći se za vlastiti život.