Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao kaladont

Ukradeno 20 tona paste za zube

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamioni napunjeni s 22 tone paste za zube koji su bili na ruti iz Slovačke prema Mađarskoj jednostavno su nestali.

Jedno od europskih najvećih proizvođača paste za zube zbog nestale paste u vrijednosti 22.000 eura trpi veliki gubitak. Prijevoznik nestale robe glasi na Mađara Petera Kovacsa, ali policija koja je pokrenula istragu kaže da u sustavu registriranih prijevoznika njegovo ime uopće ne postoji.

Pročitajte i ovo Medvjed hara slovačkim gradom na sjeveru Slovačke VIDEO Medvjed hara gradom, proglašeno izvanredno stanje: U napadu ozlijeđeno petero ljudi Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed

Tvornicu je napustilo 25 kamiona potpuno napunjenih pastom za zube. Cilj njihova putovanja trebala je biti Budimpešta, ali nikada ondje nisu stigli, javlja TV Markiza. Sve je počelo kada je u ožujku izvoz paste zainteresirao mađarsku transportnu kompaniju Miskolc čiji je navodni prijevoznik Kovacs preuzeo robu.

'Iako su kamioni bili natovareni robom, ona nikada nije stigla na odredište', rekla je Bozena Bruchterová, glasnogovornica KR PA Nitra. Kompanija koja je pretrpjela golem gubitak nije željela davati izjave za medije. 'Protiv nepoznatog počinitelja pokrenuta je istraga, a prijeti mu kazan od dvije godine zatvora', rekla je Bruchterova.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene