Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uklet broj 0888 888 888

Ukinuli broj jer su vlasnici redom umirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj 0888 888 888 u Bugarskoj se više neće koristiti. Maknut je s liste mogućih brojeva, jer su svi kojima je do sada bio dodijeljen umrli i to u roku od deset godina.

Prvi vlasnik broja je bio Vladimir Grashnov, bivši direktor bugarske mobilne kompanije Mobitel. On je umro 2001. godine od raka. Imao je samo 48 godina. Nakon njegove smrti počele su kružiti glasine da je za njegovu bolest krivo radioaktivno otrovanje, koje je uzrokovao poslovni konkurent.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez pravih temelja Tko to širi strah na petak 13. i zašto? Slika nije dostupna Spremni na raspravu Župani protiv smanjivanja broja županija: One su nositelji regionalnog razvoja

Zatim je broj počeo koristiti bugarski šef mafije Konstantin Dimitrov. 31-godišnji Dimitrov ubijen je 2003. godine u Nizozemskoj. Sumnja se da su iza ubojstva stajali ruski mafijaški šefovi, ljubomorni na njegove operacije preprodaje droge.

Broj je tada dan korumpiranom biznismenu Konstantinu Dishlievu. On je bio upucan ispred indijskog restorana u Sofiji 2005. godine. Dishlev, koji se službeno bavio prodajom nekretnina, tajno je vodio operaciju masovne prodaje kokaina. Nakon njegovog ubojstva, broj se nalazio kod policije, jer se provodila istraga o ubojstvu, piše Daily Mail.

Sada je broj suspendiran i više se neće nikome dodjeljivati, kako ne bi još nekog dohvatila sudbina bivših vlasnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene