Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što kažete, je li i vama sladak kao grijeh?


Čini se da će u Devonu, grofoviji u jugozapadnoj Engleskoj, naglo doći do porasta kriminala među ženama. Naime, otkako je u četvrtak Jim Colwell predstavljen kao novi šef tamošnje policije, pripadnice ljepšeg spola toliko su se raspametile da ne prestaju zasipati Facebook otvorenim ponudama.

Vezani članci Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene'' Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Smrt na cesti: Medijski arhivi čuvaju sjećanja na autobuse strave na hrvatskim cestama

Uglavnom predlažu privođenje i pretraživanje, spominju se također i razne igre s lisicama, a našlo se i više njih koje su upitale mogu li provesti noć uz njega u ćeliji.

Colwell zasad nije komentirao kako je to biti novi seks simbol u kraju, no kada već pričamo o njemu, bilo bi jako ružno reći da ga je do visoke pozicije doveo samo izgled.

Policajac u zadnji čas tijelom zaštitio dječaka od naleta automobila

Baš naprotiv, karijeru u policiji je započeo još 2001. godine, tada kao 'običan bobby' u Plymouthu, te je puno uložio u obrazovanje.

U međuvremenu je diplomirao na sveučilištu u Leicesteru te je služio kao istražitelj u brojnim slučajevima koji su čak i medijski bili vrlo praćeni.

Na veliku žalost novopečenih obožavateljica, čini se da više voli juriti za loptom negoli za ljubavnim aferama, pa se tako u njegovoj biografiji ističe da trenira jednu juniorsku nogometnu momčad te da slobodno vrijeme najradije provodi uz dva sina.

Upoznajte Jima Colwella, pa procijenite i vi je li 'sladak kao grijeh' kao što to pišu brojne dame u komentarima na Facebooku.