Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajca iz Miamija uhitila je policajka floridske prometne policije nakon što je radar pokazao da vozi više od 190 kilometara na sat.


Incident se dogodio 11. listopada oko 6:30 sati. Prometna policajka D.J. Watts 'snimila' je policijski automobil koji je vozio brže od 190 km/h, ali bez uključenih rotacijskih svjetala.

Vezani članci Peđa Grbin o Sabi - 2 SDP zabrinut zbog jutrošnjeg napada na Markovu trgu, traže preispitivanje osiguranja Mario Zovak Ravnatelj Vinogradske iznio nove detalje o stanju ranjenog policajca: "Operacija još traje, u tijeku je mikrorekonstrukcija živaca i tetiva u laktu"

Watts je uključila rotirku i dala se u potjeru za policijskim automobilom koji je vozio njezin 35-godišnji kolega iz Miamija Fausto Lopez. Nakon 7-minutne potjere stigla je Lopeza i on se zaustavio. Uz prijetnju vatrenim oružjem naredila mu je da izađe van iz automobila i potom mu je stavila lisice iako joj je objašnjavao da je brzo vozio jer kasni na drugi posao u lokalnoj školi i privela u policijsku postaju.

Lopez je vrlo brzo pušten na slobodu, no zaradio je kaznu zbog opasne vožnje. U SAD-u je to prekršaj 2. stupnja zbog kojeg se ide na saslušanje na sudu.