Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zakon jednak za sve

Uhitila kolegu zbog prebrze vožnje - u službenom vozilu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajca iz Miamija uhitila je policajka floridske prometne policije nakon što je radar pokazao da vozi više od 190 kilometara na sat.

Incident se dogodio 11. listopada oko 6:30 sati. Prometna policajka D.J. Watts 'snimila' je policijski automobil koji je vozio brže od 190 km/h, ali bez uključenih rotacijskih svjetala.

Pročitajte i ovo Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

Watts je uključila rotirku i dala se u potjeru za policijskim automobilom koji je vozio njezin 35-godišnji kolega iz Miamija Fausto Lopez. Nakon 7-minutne potjere stigla je Lopeza i on se zaustavio. Uz prijetnju vatrenim oružjem naredila mu je da izađe van iz automobila i potom mu je stavila lisice iako joj je objašnjavao da je brzo vozio jer kasni na drugi posao u lokalnoj školi i privela u policijsku postaju.

Lopez je vrlo brzo pušten na slobodu, no zaradio je kaznu zbog opasne vožnje. U SAD-u je to prekršaj 2. stupnja zbog kojeg se ide na saslušanje na sudu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene