Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekoliko krokodila uočeno je na području Nacionalnog parka Kakadu u Australiji, dva su upucali te ih odnijeli na analizu koja je potvrdila njihove sumnje.


Ploveći sjeverni rijekama Nacionalnog parka Kakadu u Australiji, 62-godišnjaka je zgrabio krokodil te ga odvukao u riječne dubine.

Vezani članci Opljačkana pošta na Trešnjevci Još jedna pljačka u Zagrebu: Oružjem zaprijetio zaposlenicama, nitko nije ozlijeđen Razglednice iz Australije Australija je usred ljeta, no to nije jedina naopaka stvar u toj zemlji

S njim su na brodu bili žene, sin te snaha koji su odmah alarmirali policiju koja je instantno krenula u potragu za muškarcem. Nekoliko krokodila uočeno je na tom području, a dva su upucali te ih odnijeli na analizu koja je potvrdila njihove sumnje.

U golemom krokodilu pronađene ruke i noge 11-godišnjaka

U usnoj šupljini jednog od krokodila, dužine 4.7 metara, pronađeni su ljudski ostaci. Eksperti koji se bave proučavanjem krokodila kažu kako je gotovo nemoguće da je krokodil napao čovjeka u ovo doba godine kada u Australiji počinje zima.

Krokodili koji obitavaju u slanim vodama mogu narasti do 7 metara, te težiti čak više od jedne tone. Njihov se broj povećao od kada su proglašeni zaštićenom vrstom 1971. godine.

Australska je policija nedavno upucala još dva krokodila, tijekom potrage za nestalim 12-godišnjakom, za kojeg se vjeruje kako ga je napao krokodil također na sjevernom tropskom području parka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook