Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

ZAKS

U potrazi za onim savršenim - dijamantom

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +2 PR Galerija 1/7 >>
Ne postoji žena koja nije zamišljala dan svog vjenčanja i maštala o svakom detalju tog dana, baš kao i o prstenu koji će zapečatiti dano obećanje između dvoje zaljubljenih. Kada je riječ o veličanstvenim trenucima poput zaruka i vjenčanja, dijamanti su poput male crne haljine – uvijek u modi, a kada ste u potrazi za savršenim prstenom, svi putevi vode u Zaks.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +2 PR Galerija 1/7 >> Svaka buduća mlada s lakoćom će pronaći dijamant po svojoj viziji u čudesnoj kolekciji dragulja s potpisom Zaksa. Razigranost oblika, motiva i veličina dragocjenog kamena u sintezi s 18 karatnim bijelim zlatom, otkriva svu misteriju ljepote dragog kamena kroz njegove različite glamurozne izvedbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaks i Argentum osvajaju tržište satova Slika nije dostupna ZAKS dijamanti: pogledajte galeriju!

PR PR  

Dijamanti su dokaz da bajke postoje i u stvarnom životu, a svojom izdržljivošću i neuništivošću, savršeno utjelovljuju alegoriju budućeg zajedničkog života. Osim za posebne prilike i raskošne događaje, sjaj dragog kamenja poželjan je i u dnevnim kombinacijama u koje se savršeno uklapa purpurni ametist optočen vječnim blagom. Kako bi se svaka žena mogla osjećati kao princeza, Zaks je dio svog dijamantnog asortimana snizio za 40% i time otvorio vrata svim zaljubljenim parovima.

PR PR

S obzirom na to da u proljeće postoji nešto magično u prirodi što ljude tjera na velike ljubavne geste, zaputite se u Zaks zlatarnice jer upravo tamo počinje Vaše Zauvijek zajedno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene