Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Znak snage'

Isus se ukazao na zidu! Vidite li ga?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici jedne kupaonice kojoj više nema spasa od plijesni kažu kako im se dogodilo čudo. Na zidu im je čudesno narasla plijesan u obliku, ni manje ni više nego Isusa.

Chyanna Richards iz Teksasa kaže kako je to znak snage koji se pojavio na zidu njene kuće nakon što je jedan ukućanin završio u zatvoru, a drugi je teško bolestan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimila na plaži Isus joj se ukazao na mrtvoj ribi? Slika nije dostupna Znak odozgo? Isus im se ukazao na računu iz trgovačkog lanca!

'Ljudi kažu da je ova kuća blagoslovljena', kaže Chyanna pokazujući na 'Isusa' na zidu. 'On pazi na nas kako nam se ništa ne bi dogodilo i kako ja ne bih napravio nešto loše i ponovno završio u zatvoru', kaže George, ukućanin koji je završio u zatvoru. 'Inspirira me da činim dobre stvari', nastavlja George.

>> Isus joj se ukazao na mrtvoj ribi?

I ukućanin koji je obolio od HIV-a, kaže kako mu se zdravstveno stanje poboljšalo otkako mu se na zidu pojavila plijesan u obliku Isusa.

Isus ili samo neobična nakupina plijesni, procijenite sami.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene