Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već sedam godina župnik Roger Huang, koji vodi misiju u San Franciscu, pokušava zatvoriti obližnje sex shopove, no ovaj je tjedan možda dobio znak s neba kako njegovi napori nisu uzaludni.


Prošlu srijedu je jedan muškarac 'planuo' dok je bio u jednom od tih sexy shopova, izvijestila je policija. Policija za sada ništa ne isključuje kao mogućnost. 'Ne znamo što se točno dogodilo, još istražujemo', kazao je poručnik Troy Dangerfield.

Vezani članci Slika nije dostupna Nizozemska: Prvi sex-shop za muslimane Slika nije dostupna Lopovi gađali policiju pomagalima iz sex shopa

Prema izjavama očevidaca oko 18:20 iz sex shopa je izjurio muškarac u plamenu. Projurio je pored zapanjenih prolaznika i srušio se na idućem križanju. 'Srećom je u blizini bilo vozilo Hitne pomoći koji su odmah nazvali dispečera i prevezli ga u bolnicu St. Francis Memorial. Ima opekline prvog, drugog i trećeg stupnja na 90 posto površine kože', kazala je glasnogovornica vatrogasaca Mindy Talmadge.

Muškarac, čiji identitet nije objavljen, pretrpio je po život opasne ozljede. Zaposlenik u sex shopu je policajcima rekao kako je muškarac u stražnjim prostorijama gledao 'film za odrasle' te da je u jednom trenutku vrišteći i u plamenu istrčao van. Zanimljivo je to što vatrogasni inspektori u cijeloj trgovini, pa i stražnjim sobama, nisu pronašli nikakva oštećenja od vatre, što je potvrdila i glasnogovornica vatrogasaca. 

Može li taj incident imati veze s 'višom silom'? Župnik Huang vjeruje da može. 'Ja u to definitivno vjerujem. Ne znam vjerujete li vi u molitvu, no u posljednjih 7 godina, svakog kolovoza odlazim u svaku od tih 'trgovina' i molim se da je zatvore. Već sedam ili osam ih je od tada i zatvoreno', kazao je župnik.