Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Župnik tvrdi da je to 'viša sila'

Muškarac u plamenu izjurio iz sex shopa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već sedam godina župnik Roger Huang, koji vodi misiju u San Franciscu, pokušava zatvoriti obližnje sex shopove, no ovaj je tjedan možda dobio znak s neba kako njegovi napori nisu uzaludni.

Prošlu srijedu je jedan muškarac 'planuo' dok je bio u jednom od tih sexy shopova, izvijestila je policija. Policija za sada ništa ne isključuje kao mogućnost. 'Ne znamo što se točno dogodilo, još istražujemo', kazao je poručnik Troy Dangerfield.

Pročitajte i ovo Ilustracija Angažirana policija Vandali ukrali Isusa s križa i ostavili samo njegove ruke: "Žalosno je to..." Ilustracija Uključio se i DORH Mladić prijetio smrću župniku pa iznudio hrpu novca, dva automobila i vikendicu na moru

Prema izjavama očevidaca oko 18:20 iz sex shopa je izjurio muškarac u plamenu. Projurio je pored zapanjenih prolaznika i srušio se na idućem križanju. 'Srećom je u blizini bilo vozilo Hitne pomoći koji su odmah nazvali dispečera i prevezli ga u bolnicu St. Francis Memorial. Ima opekline prvog, drugog i trećeg stupnja na 90 posto površine kože', kazala je glasnogovornica vatrogasaca Mindy Talmadge.

Muškarac, čiji identitet nije objavljen, pretrpio je po život opasne ozljede. Zaposlenik u sex shopu je policajcima rekao kako je muškarac u stražnjim prostorijama gledao 'film za odrasle' te da je u jednom trenutku vrišteći i u plamenu istrčao van. Zanimljivo je to što vatrogasni inspektori u cijeloj trgovini, pa i stražnjim sobama, nisu pronašli nikakva oštećenja od vatre, što je potvrdila i glasnogovornica vatrogasaca. 

Može li taj incident imati veze s 'višom silom'? Župnik Huang vjeruje da može. 'Ja u to definitivno vjerujem. Ne znam vjerujete li vi u molitvu, no u posljednjih 7 godina, svakog kolovoza odlazim u svaku od tih 'trgovina' i molim se da je zatvore. Već sedam ili osam ih je od tada i zatvoreno', kazao je župnik.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene