Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizarna šala tog muškarca mnoge je ipak dobro nasmijala unatoč situaciji u svijetu.


Neimenovani Rumunj uspio je u petak ujutro izazvati opći kaos u Palači parlamenta, a navodni razlog zašto je to učinio doista zvuči nevjerojatno.

Vezani članci Vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca Andrej Kramarić i Mia Ćurković Divne vijesti! Andrej Kramarić postat će tata, a otkrio je i točan datum vjenčanja s prelijepom Mijom

Naime, 'genijalac' je počeo urlikati 'Allahu Akbar' tek što je prošao sigurnosnu provjeru, a sve ukazuje na to da je na taj način htio zbrisati sa sajma vjenčanja koji se održavalo upravo na tom mjestu i na koji je stigao u pratnji djevojke.

Naravno, jednom kada je počeo galamiti, ljudi koji su se nalazili u njegovoj blizini su trenutačno od straha promijenili boje na licima, a odmah je reagiralo i osiguranje koje ga je munjevitom reakcijom 'zakucalo' za pod.

Nepopravljivo 'lud': Remi Gaillard proslavio 15 godina od prvog (zlo)djela

Muškarac je potom prepraćen u policijsku postaju u kojoj je izjavio da nije mislio ništa loše, odnosno da se samo htio malo našaliti, prenose tamošnji mediji.

U ovome trenutku je poznato tek toliko da mu nikada više neće biti dopušteno da uđe u Palaču parlamenta, a zanimljivo je dodati i to kako je priča većinu članova društvene mreže Reddit ipak dobro nasmijala unatoč nesretnoj situaciji u svijetu i nedavnim terorističkim napadima. 

Tome je pomoglo i objašnjenje njegovih sunarodnjaka, koji su ostalim 'redditorima' pojasnili da je u duhu Rumunja uvijek se i sa svime šaliti, pogotovo kada je ljudima teško i kada dođe do neke nevolje.

Na to se nadovezao jedan je od čitatelja koji je izrazio mišljenje da narodi koji su nekad živjeli u komunizmu imaju najbolji smisao za humor, a uz što je naveo da je čuo da su od svih uvjerljivo najduhovitiji Bosanci.

To je, pak, jednog Nizozemca ponukalo da se prisjeti čime su ga nasmijavali Hrvati, odnosno da prepriča vic o Slovencima koji je upamtio (zašto su sve nogometne utakmice kod naših susjeda međunarodne, op.a.).  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook