Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo nemoguće

U mjesec dana dvaput izvučena ista dobitna kombinacija lota!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na izraelskom lotu u mjesec je dana dvaput izvučena potpuno ista dobitna kombinacija brojeva, objavio je u nedjelju portal Y-Net.

Brojevi 13, 14, 26, 32, 33, 36 izvučeni su 21. rujna i zatim opet 16. listopada, što je statistički skoro pa nemoguća vjerojatnost, naglašava list.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Uprava izraelskog lota je najprije pomislila da se radi o tehničkoj grešci na bubnju za izvlačenje, ali je nakon provjere potvrdila da se radi o iznenađujućoj slučajnosti.

Izraelski profesor statistike Zvi Gilula tvrdi da su izgledi za takvo nešto 1:4 bilijuna, piše Suddeutsche.de. 'Taj se omjer inače koristi kada se govori o vjerojatnosti života na Marsu', pojasnio je Gilula.

Izraelski mediji javljaju da je 95 osoba pogodilo točne brojeve, ali samo je troje imalo dopunski broj 2, dok se prvi put radilo o dopunskom broju 1. Oni su osvojili svaki po 4 milijuna šekela odnosno 800 tisuća eura, javlja Welt.de.(Hina/A.V.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene