Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije bio jako brz'

U dvorištu ubio divovskog štakora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Englez Brian Watson ubio je divovskog štakora kojeg je dečko njegove unuke pronašao dok je kosio travu.

'Čuo sam ga kako više da je pronašao ogromnog štakora', kazao je Watson za Sky News. 'Putem sam zgrabio komad drveta i dotrčao. Nije baš bio jako brz. Nikada u životu nisam vidio tako velikog štakora'.

Pročitajte i ovo Štakor na plaži odvratno ili zabavno? VIDEO Prizor na jadranskoj plaži zgrozio javnost: "Ovo je netko namjerno pustio da nam rastjera kupače!" Deratizacija u Koprivnici - 5 Drama u Koprivnici U dvorište mu dolaze štakori, miševi i zmije! Dijete prestravljeno, ne želi se igrati u vrtu obiteljske kuće

>> Pronađen divovski rak, 10 puta veći od prosjeka!

Neki vjeruju kako je to zapravo bila nutrija ili južnoafrički glodavac poznat pod imenom 'riječni štakor'.

'Nikada u životu nisam vidio tolikog štakora', rekao je Brian i dodao kako ga je pokušao podići drvenim veslom čamca, no veslo je puklo pod štakorovom težinom.

Neki vjeruju kako je štakorica uskoro trebala donijeti mlade na svijet, te kako bi to moglo obrazloženje njene veličine.

Kraljevsko društvo za sprječavanje okrutnosti nad životinjama istražuje slučaj i poziva one koji znaju nešto o ovom slučaju da se jave. 'Pozivamo sve koji imaju bilo kave informacije o ovom incidentu da nas kontaktiraju', kazao je glasnogovornik organizacije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene