Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Procijenite sami ima li tu materijala zbog kojeg bi trebalo zvati upomoć agente Foxa Muldera i Danu Scully.


Zahvaljujući objavi na Facebook stranici naziva La Otra Dimensión, internetom upravo kruži snimka na kojoj navodno možemo vidjeti duha neimenovanoga honduraškog liječnika koji si je u nekoj od tamošnjih bolnica oduzeo život.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Duh pokojnog dječaka na bdijenju posljednji put zagrlio neutješnu majku?

O snimci se ne zna baš ništa više od rečenog, no njezin je sadržaj očito toliko zanimljiv ljudima da je u samo par dana skupila više od milijun pregleda.

Duh pokojnog dječaka na bdijenju posljednji put zagrlio neutješnu majku?

Pogledajte je i vi, pa procijenite sami ima li tu ikakvog materijala zbog kojeg bi trebalo zvati upomoć agente Foxa Muldera i Danu Scully.

Ako ćemo iskreno, video nas baš i nije uvjerio u postojanje pokojnika u tim hodnicima, međutim ne recite dvaput djelatnicima bolnica da se na njihovim radnim mjestima ne događa nikada i ništa čudno.

Uostalom, zavirite na forum All Nurses i pročitajte priče medicinskih sestara iz svih dijelova svijeta o njihovim paranormalnim iskustvima. Samo na temelju tih rečenica bi se dalo snimiti više jezivih horora.  

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju