Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtveni festival

VIDEO Strašna tortura zgrozila Australiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici udruga za zaštitu životinja, koji prate trag žive stoke koja se izvozi iz Australije, snimili su brutalni video u Gazi, Kuvajtu i Jordanu tijekom 'Žrtvenog festivala'.

U australskim medijima pojavila se mučna snimka o tome što se događa sa živim životinjama koje ta zemlja izvozi na Bliski istok.

U Adelaidu su održani i prosvjedi protiv izvoza živog mesa, odnosno prosvjedi su čak zatražili da se takva industrijska grana – ugasi, javlja News.com.

Predstavnici udruga za zaštitu životinja, koji prate trag žive stoke koja se izvozi iz Australije, snimili su brutalni video u Gazi, Kuvajtu i Jordanu tijekom 'Žrtvenog festivala', poznatog kao Eid al-Adha, koji se održao početkom listopada. Jednom godišnje, kada se festival održava, dolazi do masovnog klanja stoke, a meso se dijeli siromašnima.

VIDEO 'Dosadne' ljubimce pretvaraju u 'čudovišta'

'Ovo strašno zlostavljanje životinja mora biti spriječeno i životinje se više ne smiju izvoziti', poručili su iz udruge 'Animals Australia', međutim, Ministarstvo poljoprivrede za sada nije uzelo u obzir njihove prigovore protiv tvrtki koje izvoze živu stoku.

Pogledajte video sa 'Žrtvenog festivala', no upozoravamo da je sadržaj uznemirujući.

Pročitajte i ovo Uništenja u Gazi - 2 Raste strah od šireg sukoba Sto dana rata Izraela i Hamasa, užasima se ne nazire kraj: "Nitko neće pobijediti" Gmazovi uhvaćeni u raciji Nevjerojatan ulov Posebni odred spriječio krijumčarenje rijetkih gmazova: Njihova vrijednost procjenjuje se na više od milijun dolara

Festival of Sacrifice 2014 - Live export investigation from Animals Australia on Vimeo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene