Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S najgorim ocjenama

Turisti ocijenili: Najgori grad na svijetu je....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda ima bogatu povijest kao i dominantnu ulogu u kreiranju svjetske politike, no Moskva je dobila status najgoreg grada.

Turisti koji se zateknu u glavnom gradu Rusije od lokalnih mještana mogu očekivati neljubaznost na svakom koraku, hoteli su užasni i sve je precijenjeno, piše The Independent.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu

Godišnje izvješće TripAdvisora koji prikuplja iskustva turista, a u kojem sudjeluje više od 54.000 turista čija je zadaća ocjena 37 popularnih turističkih odredišta diljem svijeta, na začelju popisa, s najlošijim ocjenama svih kategorija, našla se upravo ruska prijestolnica.

Četvorka koja će vas izmasirati kao nitko do sad

Najlošije ocjene u kategoriji 'ukupni dojam' dobio je indijski Mumbai, dok je onaj najbolje ocjenjen Tokio.

Glavni grad Velike Britanije, koji slovi kao jedan od najboljih mjesta za posjetiti, našao se na 11. mjestu ukupno, no zasjeo je na zavidno 2. mjesto u kategoriji 'noćni život', a u kategoriji 'shopping' smjestio se na 3. mjesto odmah nakon New Yorka i Dubaia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene