Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konačno spašena

Tri tjedna zatočeništva u kupaonici: Često se tuširala i prala zube

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je tri tjedna provela zaglavljena u kupaonici, 69-godišnjakinja je konačno oslobođena.

Tamo je završila kada je slučajno slomila bravu. Živjela je samo na vodi. 'Njezin stan je na drugom katu, a u kupaoni nema prozor zbog čega nije mogla pozvati pomoć. Nije joj preostalo ništa drugo osim udaranja po zidu tijekom noći. Neki susjedi su se čak bunili zbog buke', pojasnio je njezin susjed u pariškoj četvrti Epinay – sous – Senart.

Pročitajte i ovo Ilustracija CURE STRAVIČNI DETALJI Susjed iz pakla godinama maltretirao sustanare, a onda ih je pobio: Bio je opsjednut jednom tvrdnjom Slika nije dostupna heroj ulice "Nemojte gledati - pomozite!" Upoznajte hrabrog susjeda koji je pomogao gasiti požar u Zagrebu prije dolaska vatrogasaca

Prije dolaska policije, neimenovana žena vrijeme je trošila čestim tuširanjem i pranjem zubi, piše britanski Metro. 'Kada smo pokucali na vrata, nije bilo odgovora. Prislonili smo uši na vrata i čuli prigušene zvukove. Bila je to žena koja je govorila kako je zatočena i molila nas da je spasimo', rečeno je iz policije.

>> Htjela se pomiriti s dečkom, zaglavila u dimnjaku i umrla

Vatrogasci su razbili prozor u spavaćoj sobi, a onda srušili vrata kupaone. 'Žena se nalazila u groznom stanju. Bila je jako slaba. Odvedena je u bolnicu', potvrdio je glasnogovornik policije. Susjedi su pretpostavljali kako je žena na odmoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene