Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je tri tjedna provela zaglavljena u kupaonici, 69-godišnjakinja je konačno oslobođena.


Tamo je završila kada je slučajno slomila bravu. Živjela je samo na vodi. 'Njezin stan je na drugom katu, a u kupaoni nema prozor zbog čega nije mogla pozvati pomoć. Nije joj preostalo ništa drugo osim udaranja po zidu tijekom noći. Neki susjedi su se čak bunili zbog buke', pojasnio je njezin susjed u pariškoj četvrti Epinay – sous – Senart.

Vezani članci Slika nije dostupna Neustrašivi susjed spasio djevojčicu kojoj je prijetio pad s petog kata Slika nije dostupna TRAGEDIJA Ubio glumicu u petom mjesecu trudnoće!

Prije dolaska policije, neimenovana žena vrijeme je trošila čestim tuširanjem i pranjem zubi, piše britanski Metro. 'Kada smo pokucali na vrata, nije bilo odgovora. Prislonili smo uši na vrata i čuli prigušene zvukove. Bila je to žena koja je govorila kako je zatočena i molila nas da je spasimo', rečeno je iz policije.

>> Htjela se pomiriti s dečkom, zaglavila u dimnjaku i umrla

Vatrogasci su razbili prozor u spavaćoj sobi, a onda srušili vrata kupaone. 'Žena se nalazila u groznom stanju. Bila je jako slaba. Odvedena je u bolnicu', potvrdio je glasnogovornik policije. Susjedi su pretpostavljali kako je žena na odmoru.