Fleksibilno radno vrijeme, timski rad i nagrada za trud ono su što mladi ističi kao benefite rada u najpopularnijem restoranu u Hrvatskoj koji dnevno posjeti više od 40.000 gostiju

Galerija


Galerija

 Na poslu često provodimo više vremena nego s obitelji i prijateljima, zato je većini nas vrlo važno pronaći poslodavca koji će nam olakšati da uskladimo poslovne obveze s privatnim životom.
Kako povezati ta dva svijeta najbolje znaju djelatnici McDonald'sa koji su naučili kako izvući maksimum iz svakodnevnih obveza na poslu i primijeniti naučeno u odnosu s prijateljima i obitelji.
Ana, Antonio i Dragana, glavni protagonisti nove McDonald'sove kampanje „Vjerujemo u mlade“, privatno imaju različite interese, no kad je o poslu riječ, složili su se da postoje najmanje tri stvari koje su naučili radeći u najpopularnijem restoranu u Hrvatskoj, a koje primjenjuju i kad im završi radno vrijeme.

1. Važno je biti timski igrač

Svaki je dan u McDonald’su drugačiji i pun novih izazova, a da bi gostima u ruke stigli što svježiji burgeri, bitno je da tim surađuje kao po špagi i da su kolege podrška jedni drugima. Isto tako, kako bi u periodima velikog broja gostiju u restoranu bili što produktivniji, ali i točni pri izdavanju narudžbi, važno je da se članovi tima jako dobro poznaju. Iskrena komunikacija i kvalitetan dogovor, kao i individualni pristup pojedincima izuzetno su važni, ističu McDonald'sovi djelatnici koji u 30 restorana u 12 hrvatskih gradova dnevno brinu o 40.000 gostiju.
- Uz fleksibilno radno vrijeme, timski rad jedna je od najvećih prednosti rada u McDonald'su, a raditi u timu znači jasno komunicirati što svakako pomaže i kad dođemo kući, ističu Ana, Antonio i Dragana.

2. Trud se isplati

Mnogo je primjera među upraviteljima restorana i menadžmentom čiji se počeci vežu uz rad u restoranu i upravo je ovakav put dokaz da McDonald's potiče napredovanje svima koji žele pokazati najbolje od sebe u svom poslu. Da se trud i rad nagrađuju, prepoznaju i Ana, Antonio i Dragana kad kažu:
- Mogućnost napredovanja odličan nam je motiv, a cijenimo i svaku nagradu koju dobijemo za dobro obavljen posao.

3. Lakše je probleme rješavat s osmijehom na licu

Uz to što kažu kako su priprema hrane i briga o tome da se svaki gost u restoranu osjeća kao kod kuće pravi način za stjecanje dobrih radnih navika, McDonald'sovi djelatnici cijene i pozitivnu kulturu koja se njeguje u kompaniji.

Vezani članci Obračun u Mc Donald\'su (Foto: Instagram/bxbyness) Brutalna tučnjava u restoranu brze hrane: Obrušila se na duplo veću zaposlenicu, pa gorko požalila PR McDonald's uvodi posluživanje za stolom - naručite, sjednite i uživajte!

- Tko god se našao iza uslužnog pulta ili u kuhinji restorana, naučio je da se svaki problem može riješiti smiješkom što je odlična škola za život u koji treba ići s pozitivnim pristupom, zaključuju.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju