Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMSUNG GALAXY S9 i S9+

Tražite savršen božićni poklon? Samsung Galaxy S9 i S9+ su upravo to!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Ponekad potraga za savršenim božićnim poklonom može postati prava noćna mora. Kako bi izbjegli dugotrajnu potragu i gužvu u shopping centrima, pronašli smo savršen poklon s kojim sigurno nećete pogriješiti!

 Samsung Galaxy S9 i S9+ oduševit će sve koji žele očaravajuće fotografije. Ovi pametni uređaji donose novu dimenziju snimanja fotografija, a nebrojene mogućnosti uređivanja foto uradaka omogućit će vam da budete kreativni i pretvorite svoje fotografije u prava umjetnička djela.

Jasne i živopisne noćne fotografije

Jedan od gorih trenutaka prilikom fotografiranja je onaj kada želimo zabilježiti neki poseban trenutak, a vani je noć i kamera na mobitelu jednostavno ne može uhvatiti fotografiju onakvom kakvu je mi vidimo. Sada bezbrižno možemo snimati i noću, i to zahvaljujući dvostrukom otvoru blende koji donose Samsung Galaxy S9 i S9+. Kamera se sama prilagođava osvjetljenju, a rezultat je jasna, izoštrena fotografija, baš onako kako je i mi vidimo svojim okom. Dodatni touch fotografijama možemo osigurati mijenjanjem otvora blende, koje će omogućiti jasne i živopisne fotografije čak i po noći.



Savršena fotografija i u pokretu

Kod fotografiranja ili snimanja često se borimo s problemom nemirne ruke. Ako nam se u ključnom trenutku ruka počne tresti, na kraju dobijemo mutnu i deformiranu fotografiju koju ne možemo koristiti. Za takve situacije Samsung također ima savršeno rješenje - optičku stabilizaciju fotografije koja osigurava savršeno jasne fotografije, bez obzira na to što u tom trenutku radimo. Napokon se možemo opustiti i fokusirati samo na dobro poziranje.

Lice u prvom planu

Kako bismo postigli savršene selfieje ili ulovili fotografije dragih nam osoba, potrebna nam je oštra fotografija i dobro osvjetljenje. Za postizanje perfektnih fotografija brine se live fokus funkcija koja zamućuje pozadinske oblike i lice stavlja u prvi plan. Na nama je samo da pripremimo savršen osmijeh, a dodatnu draž svojoj fotografiji možemo dodati pretvaranjem pozadinskog osvjetljenja u oblike.

Usporite savršene trenutke

Kamere na Samsung Galaxy S9 i S9+ pametnim telefonima dolaze i sa Super Slow Motion funkcijom koja produljuje te savršene, ali kratkotrajne trenutke. Dinamičnim i usporenim videozapisima koji snimaju do 960 slika u sekundi svaki korisnik može zanimljive situacije i aktivnosti učiniti nezaboravnima. Kada pronađete svoj savršeni kadar i uhvatite svoj prvi Super Slow Motion video, vidjet ćete oku inače nevidljive detalje, jer tih 0,2 sekunde koje se snime u Slow-mo načinu bit će rastegnuto 30 puta, odnosno na 6 sekundi.



Požurite i svojim najmilijima poklonite savršene pametne uređaje s kamerom koja u trenu može pročitati ono što vaše oči ne mogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene