Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upala mu sjekira u med

Tražio je preko letaka curu pa završio sa 118 žena u krevetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daniel Perino, 51-godišnji glumac i povremeni web dizajner iz New Yorka, vjerojatno nije ni sanjao kakav će rezultat polučiti njegov neobičan i očajnički potez.

Naime, Perino je u kolovozu čitav grad oblijepio lecima na kojima je napisao da traži djevojku, pa dočekao razdoblje u svom životu o kakvom pojedini samo maštaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neki drugi muškarac Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala Slika nije dostupna Zaigrala se Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko

Perinu se dnevno počelo javljati 200 do 300 žena, te je od tada do danas spavao s njih 118, prenosi australski portal News

"Sveukupno sam primio preko osam tisuća telefonskih poziva u šest mjeseci", napomenuo je Perino, pa istaknuo da među svim tim silnim ženama još nije pronašao onu s kojom bi uplovio u brak i zasnovao obitelj.

A da bi neku zaprosio, mora imati između 25 i 37 godina, jer su ga dosadašnja iskustva poučila tome da starije žene uglavnom zanimaju isključivo spojevi.

"Svašta sam doživio. I to da me preko telefona lažu da imaju 40 godina, pa se kasnije ispostavi da je riječ o daleko starijim damama", ispričao je Perino, koji i danas iznistira da je ideja s plakatima bila iskrena, a ne predstava ili tek nekakav neobičan oblik samopromocije.

Dapače, australskim novinarima je priznao i to da potragu za srodnom dušom misli učiniti međunarodnom jer su mu Amerikanke dojadile.

"Žene izvan SAD-a su daleko opuštenije i nesputanije u seksualnosti", mišljenja je Perino, koji će o svojim dosadašnjim dogodovštinama progovoriti i u dokumentarnom filmu.

U njemu će se naći vrlo zanimljivih druženja, pa i prisjećanje na noć kada je 25-godišnja djevojka po njega poslala limuzinu i dočekala ga u hotelu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene