Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Biste li ikada na sebe dali istetovirati ime ili sliku osobe u koju ste zaljubljeni?


Kaže jedno nepisano pravilo praznovjenih da čovjek ne bi smio tetovirati na sebe ime ili sliku partnera, da to unosi prokletstvo u vezu. Ma što osobno mislili o toj tvrdnji, eto još jednog muškarca koji savjet nije poslušao i koji je s vremenom doista požalio.

KAKAV OTAC TAKAV SIN Ćorić tetovirao djetinjstvo na ruku

Vezani članci Splitskog napadača na žene tereti se za pokušaj ubojstva - 4 DORH objavio: Napadač u Splitu ima nekoliko psihičkih poremećaja, određen mu je istražni zatvor Tužna žena, ilustracija VIDEO Brutalan napad u Beogradu: Nogama i rukama tukao ženu te ju vukao po tlu, u jednom se trenutku srušila

Taj je medijima nepoznati čovjek svojedobno dao svoje tijelo ukrasiti slikom djevojke za koju je vjerovao da je ljubav njegovog života, međutim nakon što se brak pretvorio u potpuni mrak, na podlaktici je ostala bolna uspomena.

Na njegovu sreću, tattoo majstor kojem se obratio za pomoć je točno znao što poduzeti. Fotografija koju su na servis Imgur postavili prijatelji odnedavno rastavljenoga muškarca toliko je oduševila da već sada ima preko 4 milijuna pregleda.

When you get a divorce