Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljivo rješenje

Traži posao: Zanosna Julia umjesto životopisa priložila vrući striptiz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom na to koju je prašinu podignula na društvenim mrežama čini se da mladoj dami 'curriculum vitae' neće biti potreban.

Julia Milštejn, 25- godišnja ljepotica iz Habarovska koja danas živi u Moskvi, uspjela je podići prilično veliku prašinu na društvenim mrežama zahvaljujući striptizu kojim je čestitala rafineriji nafte Antipinsky 9. obljetnicu od osnutka.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Belgijski premijer Alexander De Croo Izbori su u lipnju Belgija istražuje moguću umiješanost Rusije u europsku izbornu kampanju

Njezin je video odmah postao golemi hit na mreži VKontakte, međutim ispostavilo se da je informacija koju su u srijedu prenijeli gotovo svi svjetski mediji netočna.

Naime, američki i britanski portali su napomenuli da je striptiz zapravo posvetila svojem dečku, zaposleniku spomenute rafinerije, međutim njihove ruske kolege su u međuvremenu ipak doznale pravu istinu.

Kad se ona skine, muškarci padaju na koljena a Ronaldo vjerojatno plače

Unatoč tome što je lani diplomirala na jednom od sveučilišta u Habarovsku, Milštejn je još uvijek nezapolena te je striptiz očito bio način da na sebe skrene pažnju.

Da je u tome definitivno uspjela nije uopće sporno, a da voli pozirati razodjenuta svjedoče i brojne fotografije te snimke koje je također moguće pronaći na njezinom profilu.

"Ideja da rafineriji čestitamo rođendan nije bila moja već redateljeva", priznala je junakinja videa od kojeg su se čelnici rafinerije ekspresno ogradili. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene