Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali ili ne...

Top 10 najbizarnijih priča o silikonskim grudima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opsesija nekih muškaraca ženskim grudima i njihovom veličinom mnoge žene nagna na estetske operacije. No, stvari ne idu uvijek po planu...Donosimo Top 10 najbizarnijih priča o silikonskim grudima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštro oko policajaca VIDEO Okorjeli kriminalac 'pretvorio' se u ženu, ipak su ga prepoznali Slika nije dostupna Otkrivena u prevari Slagala da ima karcinom, pokrenula humanitarnu akciju pa kupila silikonske grudi

10. Žena koja je lagala da ima rak i donacije prijatelja iskoristila da plati implantante

Policija je izvijestila kako je Texašanka Trista Joy Lathern lagala da ima rak i 10.000 dolara, koje su njezini prijatelji i obitelj prikupili kako bi joj pomogli u troškovima liječenja, potrošila na povećanje grudi. Dala si je i truda. Osim što je obrijala glavu kako bi izgledalo kao da ide na kemoterapiju, 24-godišnja majka dvoje djece napravila je i letke na kojima je ljude molila za pomoć da prikupi sredstva za operaciju 'jer nema zdravstveno osiguranje'. Grudi je povećala 'jer je željela spasiti brak'. Nakon što je prijevara izašla na vidjelo, njezin suprug William je zatražio poništenje braka, a Trista je optužena za prijevaru.

9. Muškarac koji je napravio silikonske grudi - na tetovaži

Kao da nije dovoljno čudno da muškarac napravi silikonske grudi, ali kad ih napravi na nozi to zvuči još bizarnije. No, Kanađanin Lane Jensen, inače ovisnik o tetovažama, odlučio je jednoj od njih dati poseban 'štih'. Poželio je da slika žene na njegovoj nozi ima prave obline, pa se podvrgnuo jednoj od najčudnijih operacija ikad. 

>> Foto: Silikonske grudi - na nozi

Lane, inače urednik časopisa za body art i tetovaže, sjedio je i gledao veći dio operacije koja je izvedena u kanadskom Edmuntonu. Trajala je samo 45 minuta, a napravio ju je vlasnik tvrtke Pure Body Arts Brian Decker.

8. Ruskinja čije su grudi eksplodirale tijelom leta avionom

45-godišnja Ruskinja morala je hitno 'pod nož' jer su njezine 'petice' eksplodirale tijekom Aeroflotova leta iz Moskve u Los Angeles. Kada se srušila u zračnoj luci u LA-u liječnicima nije bilo odmah jasno što se dogodilo s Irenom D., no nakon temeljitog pregleda ustanovili su da je došlo do prsnuća implantata. 

7. Žena koja je preživjela sudar jer su joj implantati poslužili kao zračni jastuk

Elena Marinova, 24-godišnjakinja iz Sofije u Bugarskoj, preživjela je izravni sudar s drugim automobilom, a život su joj spasili silikonski umeci. Iako su oba automobila u sudaru bila uništena gotovo do neprepoznatljivosti, njezine silikonske grudi 'preuzele' su funkciju zračnih jastuka i spasile joj život. Nažalost, ipak je bilo žrtava - implantati su bili uništeni. 'Implantati su joj zaštitili rebra i vitalne organe, no ipak nisu sigurni kao pravi zračni jastuci jer oni ne mogu eksplodirati', kazao je stručnjak iz policije.

6. Estetski kirurg koji je objavio 'golišave' fotografije svojih pacijentica koje nisu podmirile račun

Njemački estetski kirurg Michael Koenig odlučio je ući u trag ženama koje nisu platile operacije pa je napravio najveći 'traže se' poster u povijesti. Naime, objavio je slike njihovih novih grudiju u nadi da će to pomoći policiji da uđe u trag ženama koje su pobjegle iz klinike ubrzo operacije ne plativši račun. 

Jedna od njih, koju je dr. Koenig prozvao 'Tanja', upitala ga je može li malo izaći na zrak i više se nikad nije vratila niti podmirila račun u vrijednosti od 8.630 dolara. 'Žene se registiraju pod lažnim imenima, a nakon operacije, koja traje oko sat vremena, jednostavno pobjegnu', kazao je dr. Koenig.

5. Plavuša koja je postala TV senzacija jer silikonskim grudima razbija stvari

'Busty Heart' ili pravim imenom Susan Sykes je 49-godišnjakinja čija svaka dojka ima čak 9 kilograma. Inače, Busty je bivša egzotična plesačica, no porno industrija joj nikad nije dolazila u obzir. Svoje je umijeće prezentirala na američkom, njemačkom i španjolskom Supertalentu gdje je šokirala žiri nakon što je demonstrirala kako svojim silikonskim grudima razbija limenke, lubenice, palice i ostalo. Čak je i član žirija David Hasselhoff, koji se u životu sasvim sigurno nagledao velikih grudiju, bio impresioniran. Busty svoje 'vještine' trenira još od 80-ih godina, a u svom životopisu je uspjela priskrbiti i tužbu jednom baru gdje je zalazila zbog ozljede koje je nanijela svojim grudima. 


 

4. Žrtva pucnjave koja je preživjela jer su njezine umjetne 'četvorke' zaustavile metak

Lydia Caranza vjerojatno je preživjela zahvaljujući silikonskim implantatima koji su usporili metak na putu prema njezinu srcu. Lydia je bila na poslu u stomatološkoj ordinaciji, kada je u nju uletio suprug njezine kolegice i počeo pucati. Kolegicu je ubio, a Lydiu ranio. 'Ona je zaista sretna žena', kazao je dr. Ashkan Ghavami. 'Vidio sam rendgenske snimke. Komadići metka bili su tek par milimetara od njezina srca i drugih vitalnih organa. Da nije imala implantate, danas možda ne bi bila živa'.

S liječnikom se slaže i policijski stručnjak za oružje iz Los Angelesa. 'Moguće je da su implantati skrenuli putanju metka, no ne želim naravno reći da su silikoni ekvivalent neprobojnom prsluku', kazao je Scott Reitz

3. Političar koji je na tomboli kao zgoditak ponudio povećanje grudiju, a sve ne bi li prikupio sredstva za kampanju

Gustavo Rojas, kandidat za zastupnika u Venezueli, bio je malo 'kratak' s novcem za svoju kampanju. Jedam mu je liječnik umjesto donacije ponudio estetsku operaciju koju je Rojas potom ponudio kao jednu od nagrada na tomboli. 'Tombola je jedan od načina da se prikupe sredstva. Neću ja napraviti operaciju, nego će to učiniti liječnik', kazao je Rojas.

2. Žena koja je pepeo svojeg mrtvog supruga dala ugraditi u implantate u grudima

Udovica Sandi Canesco iz Sydneyja, učinila je prilično bizaran korak nakon što je njezin suprug Dustin poginuo u prometnoj nesreći. 26-godišnjakinja je pepeo pokojnika dala ugraditi u implantate kako bi joj bio što bliže srcu. 'Palo mi je na pamet da će ako to učinim zauvijek biti dio mene', kazala je Sandi.

1. Zmija koja je umrla od trovanja silikonom nakon što je ugrizla manekenku za dojku

Izraelski model Orit Fox nehotice je ubila udava. Naime, na foto sessionu je nesretna zmija iznenada ugrizla Orit za dojku. Manekenku su odvezli u bolnicu i dali joj injekciju protiv tetanusa, a sirota zmija je ugriz platila životom. Umrla je naime, od trovanja silikonom. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene