Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić će uskoro krasiti kampanju jedne pakistanske internetske trgovačke kompanije.


Fotografkinja Jiah Ali napravila je Arshadu Khanu, 18-godišnjem prodavaču čajeva iz Islamabada, golemu uslugu kada ga je u nedjelju slikala i potom njegovu fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Sudar dvaju vlakova u Pakistanu U Pakistanu sudar dvaju vlakova: Poginulo više od 30 ljudi, u neke vagone spasitelji još nisu stigli Slika nije dostupna Najtraženiji muški model snimat će reality u Hrvatskoj!

Slika je, naime, istog trenutka postala hit na tamošnjim društvenim mrežama, a najviše su je dijelile djevojke koje su se zaljubile preko ušiju.

Njihove su komentare primijetile i brojne kompanije, pa je Khan preko noći postao maneken, čovjek čije će plave oči uskoro krasiti kampanju jedne pakistanske internetske trgovačke kompanije.

"Zbunjen je, uplašen, ali i i sretan istovremeno. Ostao je zatečen reakcijama, no veseli se izazovima. Baš se raduje ponudama iz svijeta filma i mode", otkrila je Ali, koja na Khanu nije najprije zapazila te plave oči.

"Fotografiram kada ugledam jednostavnost, sirovu emociju. Kod Khana me zapravo privukla predanost radu", dodala je autorica slike zbog koje je mladića narednih dana uživo došlo vidjeti na stotine djevojaka, ali i zbog kojeg se na tržnicu na kojoj radi sjatila sva sila novinara.