Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijep kao slika

Tisuće pale na te plave zavodljive oči: Trgovac čajevima (18) preko noći postao maneken

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić će uskoro krasiti kampanju jedne pakistanske internetske trgovačke kompanije.

Fotografkinja Jiah Ali napravila je Arshadu Khanu, 18-godišnjem prodavaču čajeva iz Islamabada, golemu uslugu kada ga je u nedjelju slikala i potom njegovu fotografiju objavila na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je" Izbori u Pakistanu Imran Khan u zatvoru Još jedna Pakistanska stranka proglasila pobjedu: "Odbacivanje izbora moglo bi imati posljedice po demokraciju"

Slika je, naime, istog trenutka postala hit na tamošnjim društvenim mrežama, a najviše su je dijelile djevojke koje su se zaljubile preko ušiju.

Njihove su komentare primijetile i brojne kompanije, pa je Khan preko noći postao maneken, čovjek čije će plave oči uskoro krasiti kampanju jedne pakistanske internetske trgovačke kompanije.

"Zbunjen je, uplašen, ali i i sretan istovremeno. Ostao je zatečen reakcijama, no veseli se izazovima. Baš se raduje ponudama iz svijeta filma i mode", otkrila je Ali, koja na Khanu nije najprije zapazila te plave oči.

"Fotografiram kada ugledam jednostavnost, sirovu emociju. Kod Khana me zapravo privukla predanost radu", dodala je autorica slike zbog koje je mladića narednih dana uživo došlo vidjeti na stotine djevojaka, ali i zbog kojeg se na tržnicu na kojoj radi sjatila sva sila novinara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene