Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U moru oglasa za teretane zasigurno nitko u Španjolskoj nije mogao ne primijetiti onaj koji u ponudi ima i vježbanje bez odjeće.


U Španjolskoj je otvorena prva teretana koja u ponudi ima vježbanje za nudiste. Merche Laseca, vlasnik teretane, objasnio je kako je recesija pogodila i taj sektor pa su morali smisliti nešto novo.

Vezani članci Navlačenje odjeće Odjeća je samo opijum za mase, a one su odlučno odbacile taj porok Natežu odjeću Ne smiju biti gole na Instagramu pa su odlučile jednostavno zagolicati maštu

>> Nadzorna kamera snimila duha u teretani?

'Kada je došla kriza primijetili smo da je manje ljudi dolazilo u teretanu', rekao je. 'Osobno nisam nudist, ali nemam s tim problema. No, ova inicijativa je pokrenuta radi novca', dodao je, piše Telegraph.

Raspitivajući se o popularnosti nudizma vlasnici teretane otkrili su da dva lokalna bazena nude kupanje bez kostima, a u regiji je najmanje 12 nudističkih plaža.

'Uvijek smo zainteresirani za nove aktivnosti. Fizička aktivnost bez odjeće je prirodna i puno komfornija', rekao je vlasnik teretane. Kako bi nudističko vježbanje bilo sigurnije teretana korisnicima daje ručnike.