Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav pehist

Svi mještani dobili na lotu osim jednog, na njega su zaboravili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada svi u mjestu kojem živite dobiju na lotu osim vas, onda to nije ništa drugo, nego veliki peh.

Jedan Španjolac jednostavno ne može vjerovati da svi stanovnici Sodeta dijele loto dobitak od 5,4 milijardi kuna - osim njega. Oko 70 kućanstava u navedenom mjestu znači da svaki stanovnik po glavi dobiva 720.000 kuna.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

>> U španjolskom selu prodano 1.800 dobitnih listića - osvojili 720 milijuna eura

Da stvar bude gora, Costis Mitsotakis, koji je inače redatelj, nije ljut na sebe jer nije igrao loto, već zato jer je on jedini izostavljen prilikom prodaje lutrijskih listića udruge za zbrinjavanje beskućnika, koja je na taj način prikupljala novac prošle godine.

Mještani Sodeta, kao i seljani 17 okolnih sela pokupovali su lutrijske listiće s istim dobitnim brojem od te civilne udruge.

Ipak, Mitsotakis nije ostao posve zakinut, jer je jedan od susjeda kupio dio njegove zemlje, koju je on ionako pokušavao već dugo vremena prodati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene