Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj šverca

Švercer za tijelo zalijepio 14 pitona i 10 guštera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveški carinici uhitili su muškarca koji je iz Danske pokušao prošvercati poveći broj životinja. Kod 22-godišnjaka su pronašli 14 kraljevskih pitona zalijepljenih za tijelo i još 10 guštera u hlačama.

Carinici iz norveškog grada Kristiansanda u kovčegu 22-godišnjeg Norvežanina koji je iz Danske došao trajektom pronašli su živu tarantulu. Nakon što su ga pretražili pronašli su i skrivene reptile. Istražitelji su izvijestili da su zmije bile 'zarolane' u čarapama i zalijepljene za njegov torzo, a gušteri su bili spakirani u malene kutije i također zalijepljeni za njegove noge. 'Rekao nam je da obožava reptile', kazala je glasnogovornica carine Helge Brelid te dodala da nije precizirao jesu li životinje koje je pokušao unijeti u zemlju bile za njegovu osobnu kolekciju ili za prodaju.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija U susjedstvu Uhićeno sedam Ukrajinaca: Granična policija zavirila u spremnik za vodu, a ono što su tamo zatekli bilo je nešto sasvim drugačije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene