Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istraživanje provedeno na ženskoj populaciji otkrilo je da većina Hrvatica ima intimne odnose sa svojim partnerom tri puta tjedno.


Trećina Hrvatica, anketiranih u istraživanju koje je obuhvatilo 9000 žena, otkrila je da je spavala s deset ili više partnera.

Vezani članci Izabel Kovačić Lijepa supruga domaćeg nogometaša potvrdila nagađanja i pokazala trudnički trbuščić Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Većina Hrvatica (njih 56 posto) u intimnim odnosima uživa od dva do tri puta tjedno, a 16 ih posto ljubav vodi svaki dan, pokazalo je dvotjedno istraživanje britanskog brenda za testove na trudnoću Clearblue i Tportala među više od devet tisuća žena.Trećina ispitanica pritom je otkrila da je imala deset ili više seksualnih partnera. Oko 40 posto ispitanica tvrdi da su prvi seksualni odnos imale nakon punoljetnosti, a sedam posto prije 15. godine.

Dobra je vijest da Hrvatice dobro poznaju svoj menstrualni i ovulacijski ciklus.Gotovo 78 posto ispitanih zna datum posljednje mjesečnice, dok to zna tek 46 posto Britanki. Hrvatice su iznad europskog prosjeka i po upućenosti u to koji su im dani najbolji za začeće; s tim su ih upoznate dvije trećine. (VLM)