Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Medicinska sestra u bolnici u Birminghamu je suspendirana na godinu dana jer je održavala seksualnu vezu s pacijentom koji je čekao transplantaciju srca i pluća.


29-godišnja Rebecca Bayliss je tri mjeseca održavala seksualne odnose s muškarce koji je bio u kritičnom stanju nakon što mu je pružala njegu 2008. Pacijent je čekao operaciju koja mu je trebala spasiti život.

>> Medicinska sestra dobila ozkaz jer 'ljubi' udovce

Vezani članci Slika nije dostupna Šokantne snimke: Iživljavale se na pacijentici oboljeloj od Alzheimera Slika nije dostupna ' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti'

Nakon što je buknula afera, pacijent je istražiteljima rekao da njegova veza s medicinskom sestrom Bayliss 'zasigurno nije pomogla njegovom oporavku'. Suspendirana medicinska sestra čak se šalila sa svojim kolegicama da će pacijentu prije seksualnih odnosa morati pojačati kisik.

Nevjerojatno je da se medicinska sestra Bayliss ovom vezom čak hvalila na svom profilu na Facebooku. Baylis, koja je tada imala dečka, brinula se za pacijenta kada je bio na njenom odjelu te se zaljubila. Nakon toga je uslijedila 'intenzivna seksualna veza' za koju je uprava bolnica saznala nakon što je pacijent sve priznao.

Iako joj je prijetila kazna, Bayliss je kršila zabranu viđanja ovog muškarca i nagovarala ga da obnove svoju vezu. Ovog tjedna je kažnjena te je suspendirana na godinu dana.