Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u sudnici

Hitna evakuacija: Specijalna jedinica stigla deaktivirati igračku za seks!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obično je, kada su u pitanju sumnjivi predmeti, riječ o torbi ili odjeći. Ovako nešto u jedinici za eksploziv još nisu vidjeli.

Sud u San Diegu evakuiran je zbog prijetnje bombom, no kada su došli specijalci, pod punom spremom, kako bi deaktivirali napravu, nemalo su se iznenadili. Obično je, kada su u pitanju sumnjivi predmeti, riječ o torbi ili odjeći. Ovako nešto još nisu vidjeli.

'Bilo je to nešto oblo, dugoljasto, aluminijsko, a u maloj plastičnoj kutiji imalo je baterije', pojasnio je glasnogovornik vatrogasaca u San Diegu Lee Swanson, a prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad" Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

VIDEO Kakav šok: Prosila na ulici, a onda se odvezla u novom Mercedesu!

Jedinici za eksplozive nije trebalo dugo kako je riječ o seksualnoj igrački, a ne bombi. Igračku je netko valjda izgubio, zaključili su. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene