PR
PR Foto: PR

Samsung Galaxy S20 serija pametnih telefona već je dulje vrijeme u fokusu zbog svojih inovacija na području kamere, poput Space Zoom i Single Take tehnologije, kao i senzora u ultra-visokoj rezoluciji, snimanja videozapisa u 8K kvaliteti te ostalih naprednih opcija.


Uz dosad neviđene mogućnosti kamere koje jamče uživanje u najdražim trenutcima, kamera na Samsung Galaxy S20 uređajima opremljena je i brojnim dodatcima koji pojednostavljuju snimanje, pregledavanje, upravljanje galerijom, uređivanje te dijeljenje fotografija i videozapisa s lakoćom.

Uhvati trenutak u slobodi

Uz pomoć personaliziranih filtera koji se generiraju prema već postojećoj galeriji, uredi svoje fotografije vlastitim umjetničkim dodirom. Prilagodi snimke svojim estetskim preferencijama i bojama prije i poslije korištenja kamere kako bi stvorio svoj autorski fotografski stil. Dodatno, tijekom snimanja 4K videozapisa možeš se lako prebaciti na stražnju ili prednju kameru da bi uhvatio svaki kutak neprocjenjivih životnih trenutaka, a sve što je potrebno je samo dodirnuti ikonu na donjem desnom uglu zaslona.

Odaberi najbolju fotografiju

Koristeći se Clean View opcijom, galerija fotografija automatski će grupirati do 100 uzastopnih fotografija za precizan prikaz prema vremenskom razdoblju, gdje osim lakšeg pregleda možeš odabrati svoj favorit koji će se koristiti kao minijatura za kreiranu grupu. Također, Samsung Galaxy S20 galerija nudi i dodatne opcije za pretraživanje. U usporedbi s prijašnjim verzijama, napredni sustav raznovrsnije prikazuje rezultate kako pretražuje i vrijeme te ključne riječi lokacije. Ako ne dobiješ nikakav povratni rezultat, tvoj pametni uređaj će ti sugerirati slične pojmove kako bi ti olakšao daljnju pretragu i pronašao ono što tražiš.

PR
PR (Foto: PR)

Uredi i dijeli brže i lakše

Highlight reel opcija na Samsung Galaxy S20 pametnim telefonima automatski će kreirati dinamični videozapis od najdražih fotografija i snimki, kojeg dodatno možeš personalizirati promjenom trajanja, dodavanjem teksta, promjenom vizualne i glazbene pozadine te više od toga. Nadalje, kako bi još brže podijelio videozapise i fotografije u visokoj rezoluciji s prijateljima, Samsung je svojim korisnicima omogućio i Quick Share – opciju koja otkriva druge korisnike u blizini kako bi lagano podijelio svoje slike i snimke s većim brojem ljudi samo jednim dodirom.

PR
PR (Foto: PR)

S ovim korisnim mogućnostima, Samsung je pretvorio kameru u prilagođeni alat te donio nove opcije upravljanja albumom za sve fotografe entuzijaste. Uz samo nekoliko dodira na zaslonu svojeg Galaxy S20 pametnog telefona, stvori i uredi fotografije vlastitim stilom te ih podijeli sa svojim najbližima u vrhunskoj kvaliteti kako biste uživali u zajedničkim uspomenama.