Obavijesti Video Pretražite Navigacija
David Blaine ponovo šokira

Strujni udar: Tri dana pod naponom od milijun volti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iluzionist David Blaine ponovo šokira najavom svoje nove vratolomije. Trajanje - tri dana, napon - milijun volti!

Mađioničar David Blaine sprema novu točku kojom će u potpunosti šokirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija na otoku Hvaru 17-godišnjak poginuo dok se tuširao u dvorištu, ubila ga struja: Stručnjak pojasnio moguće razloge Ilustracija Policija na terenu Tragedija na Hvaru: Maloljetnik smrtno stradao od strujnog udara

Blaine će u New Yorku 5. listopada započeti svoju trodnevnu točku u kojoj on, odjeven u metalno odijelo, stoji u sredini metalne konstrukcije pod naponom od milijun volti. Točka se naziva Strujni udar: Milijun volti, javlja Associated Press.

Na konferenciji za novinare, Blaine je medijima demonstrirao svoju točku pod slabijim naponom. Mađioničar je rekao kako vjeruje da je ovo njegova najbolja ideja ikad.

'Ne znam hoću li ovo ikad uspjeti nadmašiti. Ovo je vrlo ambiciozna ideja i bio sam i sam šokiran kad sam to smislio. Ne znam kako, ali ovo je nešto najluđe o čemu sam ikada sanjao. Ne znam hoću li ikad postići nešto veće od ovoga, možda za nekoliko godina, ali za sada – to je to', rekao je. Budući da je nedavno postao otac malene djevojčice, Blaineu je sigurnost postala veća briga.

>> Oslobodio se samo par sekundi prije naleta 'vlaka smrti'

39-godišnji David u svojoj novoj iluziji nosit će metalno lančano odijelo kroz koje će putovati električna struja, a na glavi će nositi žičanu kacigu.

'Prilično sam siguran kako ću ovo dobro odraditi i da će na kraju biti sve u savršenom redu', rekao je Blaine novinarima.
Ova će trodnevna iluzija biti otvorena za javnost i moći će se gledati uživo na www.youtube.com/electrified.

Blaineova posljednja iluzija je bila je 2008. godine kad je visoko iznad njujorškog Central Parka visio 60 sati. Još neke od Blaineovih iluzija bile su držanje daha pod vodom 17 minuta i 4 sekunde, bio je živ zakopan tjedan dana u prozirnom lijesu te uvučen u blok leda punih 63 sata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene