Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada su u pitanju milijuni dolara, nitko ne želi pogreške. No, strojevi nažalost ne znaju koliki je ulog u pitanju i koliko ljudi gleda izvlačenje brojeva na lutriji s nadom u dobitak.


Na YouTubeu je 'osvanula' video snimka izvlačenja brojeva na lutriji u Južnoj Karolini. Kao i svakog ponedjeljka, ništa tog 6. lipnja nije odavalo da nešto nije u redu.

Vezani članci Sonja Tošić Grlač, predsjednica Upravnog vijeća Županijske bolnice Čakovec Umjesto fiziološke otopine ubrizgale dezinficijens? "Medicinske sestre koje su bile uz preminulog pacijenta do daljnjeg neće raditi" Hitna pomoć Zbog kvara na sustavu ne radi broj 112, objavljeni privremeni brojevi za hitne slučajeve

Nakon nekoliko izvučenih brojeva, stroj je, umjesto jednu po jednu, odjednom izbacio sve preostale loptice i zbunio šokiranu voditeljicu. Iz Lutrije su kazali da se takva izvlačenja poništavaju te naglasili kako se takve pogreške ne događaju često, no ipak su moguće. U pričuvi stoga, priopćili su, uvijek imaju i drugi stroj za izbacivanje loptica.