Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ste mislili da je tragedija što se kod nas u ljetnim mjesecima stoji u kolonama poneki sat, pogotovo na graničnim prijelazima, pogledajte snimku koja svjedoči da uvijek može tisuću puta gore.


Naime, scena koju ćete vidjeti stiže nam iz Kine, te otkriva kako to izgleda kada se građani Pekinga vraćaju kućama nakon odmora, odnosno nakon proslave Dana državnosti (slavi se od 1. do 7. listopada).

Vezani članci Širi se virus u Kini - 1 Sve je više zaraženih opasnim virusom, raste i broj umrlih: U Kini više od 800 ljudi oboljelo, gradovi obustavili javni prijevoz Testiranje krvi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Cjepivo protiv koronavirusa stiže najranije za godinu dana

Nažalost, lokalni mediji nisu otkrili koliko su te kolone bile dugačke, no zato su pojasnili da je čvor sa snimke nastao zato što su se vlasti dosjetile postaviti nove kontrolne točke točno po izlasku s autoceste koja broji čak 50 traka.

Snimka iz busa srpske reprezentacije: 'Puče staklo, glave dolje, glave dolje!'

Kad smo već na temi, kako bismo vam dočarali kolike se to gužve u Kini mogu stvoriti, vratit ćemo se u 2010. godinu i prisjetiti 'čepa' na državnoj autocesti 110, kada su nastale kolone sezale i preko stotinu kilometara.

Tog su kolovoza pojedini vozači ostali zarobljeni na prometnicama i po pet dana, a po zlu su najviše upamtili one kada su unutar 24 sata prelazili po tek jedan kilometar! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook