Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Učenici u đačkom domu jedne škole u Vijetnamu tvrde kako zbog natprirodnih sila u kupaonici mnogi od njih svakodnevno gube svijest.


Učenik K Pa Ho Luon se jedne večeri u studenom iz kupaonice u spavaonicu vratio u histeričnom stanju. Pričao je nesuvislo, pao na pod i počeo noktima grebati po podu i zidovima. Potom se onesvijestio. Uprava doma ga je hitno prevezla u bolnicu. Kada se oporavio, tvrdio je kako je u kupaonici vidio duha, piše portal TuoiTrenews.

Vezani članci Barbara Štrbac Nastavak školske godine za većinu učenika počinje na daljinu: Donosimo detaljan pregled stanja po županijama Školske klupe, ilustracija Dio zagrebačkih školaraca počinje s nastavom na daljinu, objavljeni detalji: "Nadamo se i vjerujemo da će to biti samo sljedeći tjedan"

Nakon tog incidenta još 12 učenika je doživjelo slično iskustvo. To je izazvalo opći strah i pomutnju i među učenicima i među profesorima pa se preseljeni u druge spavaonice.

Školske vlasti odbijaju teoriju o duhu, no za sada nemaju nikakvo drugo objašnjenje. Roditelje su uvjerili kako se nemaju razloga brinuti i da je istraga u tijeku. Liječnici u bolnici pak kažu kako jedan od razloga padanja u nesvijest može biti nizak nivo kalcija.