Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stop zagađenju zraka?!

Vlada im zabranila 'puštanje vjetrova'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada u Malawiju odlučila je zabraniti 'puštanje vjetrova' u javnosti.

'Osoba koja 'pusti vjetar' i time zagadi zrak, te ugrozi zdravlje ljudi u blizini teretit će se za prekršaj', stoji u prijedlogu najnovijeg zakona u Malawiju. Stanovnici su se na tu odluku razbjesnili. 'Ne možemo to dopustiti jer svi 'puštamo vjetrove'! Pa što oni misle gdje ćemo to raditi', upitao se Topsi Ganzalesi.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

Slično razmišljaju i studenti. 'Svi 'puštamo vjetrove' u javnosti i bit će jako teško dokazati tko je krivac. Neki to naprave tiho, a kod nekih je učinak sličan suzavcu. Svejedno, vlast ne bi trebala trošiti naš novac na ovakve djetinjarije. Imalo bi smisla da pokušaju zabraniti uriniranje u javnosti, ali ovo im neće uspjeti jer ćemo mi nastaviti i dalje 'puštati vjetrove'', odlučan je Matthews Phiri.

Između ostalog, vlada Malawija odlučila se obračunati sa svima koji kriomice pokapaju tijela svojih bližnjih, kao i varalica koji proriču budućnost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene