Hrvatski skijaški reprezentativci Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim nakratko su promijenili zanimanje te su skijaške staze, odijela i štapove zamijenili kovačnicom, zaštitnim pregačama i čekićima.


azlog tomu je snimanje najavne kampanje za utrke Vip Snow Queen Trophy koje će se na Sljemenu održati 4. i 6. siječnja 2013. godine. Naši su najbolji skijaši pokazali da, osim sportskih, posjeduju i glumačke te kovačke vještine, a što su vrijedno izrađivali i što ih je natjeralo na ples pogledajte ovdje.

Vezani članci Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Pogledajte reklamu koju je holivudski ljepotan Ryan Reynolds snimio u Hrvatskoj Bob Dylan (Foto: Getty Images) Bob Dylan u reklami s Jimmyjem Fallonom ne progovara ni riječ

Vipnet, generalni sponzor sljemenskih utrka, Hrvatskog skijaškog saveza i hrvatskih alpskih reprezentacija, za sve ljubitelje skijanja priprema dodatne zabavne sadržaje na Krumpirištu te brojne nagradne igre. Tako se ulaznice za Vip Snježnu kraljicu mogu osvojiti u nagradnoj igri 'Grudalica' na Vipnetovoj Facebook stranici, ali i u medijima. Osim toga, svi novi korisnici usluge Vip TV ulaze u nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti dva vikend-skijanja za dvije osobe uz prisustvovanje treningu Ivice Kostelića, odnosno naših reprezentativaca.