PR
PR

Nije što, nego tko – Robert Knjaz!


 Nakon prošlosezonskog posjeta kultnom Anfieldu, Santiago Bernabeu i ostalim europskim stadionima te nakon što je na egzibicije natjerao Lovrena, Modrića, Mandžukića, Vrsaljka, Dalića i mnoge druge, osebujni, provokativni, jedinstveni Robert Knjaz predstavlja nove nogometne ikone, klubove i gradove koji dišu za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Tri serijala ekskluzivno donose PlanetSport kanali u sklopu A1 TV usluge na kojima možete pratiti utakmice Lige prvaka.

U serijalu „Volim te baka, ali ne više od Lige prvaka“ i dalje prati utakmice UEFA Lige prvaka i prenosi reakcije navijača i igrača s ulica, gradova i stadiona popularnih klubova. Ove godine pod povećalom mu je Dinamo koji iščekuje možda i odlučujuću utakmicu sa Shaktharom 22. 10. Tri boda iz Ukrajine mogla bi otvoriti vrata proljeću u Ligi prvaka, a na male ekrane prijenos donosi samo PlanetSport. I ostale suparnike Dinama, Manchester City i Atalantu, Knjaz će posebno i osobno predstaviti domaćim TV navijačima.

Vezani članci Petar Dundov zagrijao atmosferu u Studio LIVE Sessionu Uz ekskluzivan nastup legende elektroničke glazbe Petra Dundova ovaj put pomaknuli smo granice! DJ Rea oduševila na Mash up party time-u Studio LIVE Sessiona Uživali ste u ekskluzivnom nastupu jedne od najtraženijih DJ-ica u regiji, a sutra novi party!

Kako se suočiti s velikim nogometnim imenima poput Raheem Sterlinga te Davida Silve ispričat će Bruno Petković, Dani Olmo te Emir Dilaver u serijalu „Nogometne priče“. Nisu zaboravljeni ni hrvatski bivši i sadašnji reprezentativci pa će svoje nogometne priče otkriti Slaven Bilić i Andrej Kramarić.

Osim velikih nogometnih klubova za iskonske ljubitelje domaćeg nogometa, Robert Knjaz posjetit će nižerazredne hrvatske klubove, one u kojima vlada prijateljstvo, zajedništvo te ono najvažnije – bezuvjetna ljubav prema travnjaku i lopti. U „Domaće nešpricano“ Predstavit će se jedini romski klub NK Parag u kojemu igraju djed i unuk te NK Drava Kuršanec u kojem i dalje igra poznati nogometaš Veldin Karić.

Emisije Roberta Knjaza emitiraju se od 17. 10. na PlanetSportu, na istim kanalima utorkom i srijedom izravni su prijenosi Lige prvaka, ukupno 120 utakmica uživo u HD kvaliteti.