Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz jedne naoko bezazlene fotografije nastala je prava afera.


Kada je turistički resort u Phuketu na Tajlandu objavio na Facebooku fotografiju 'sjajne nedjeljne zabave' nisu ni slutili kakvu će lavinu reakcija izazvati.

Naime, Nikki Beach Resort odjednom je bio zatrpan pritužbama zbog fotografije na kojoj pijani partijaner jaši slonića pokraj bazena.

Iz resrota koji je u Phuketu popularno mjesto za izlaske mladih turista željnih dobre zabave, požalili su zbog svega iako su im mali slonovi po svemu sudeći redoviti 'gosti' na partyjima.

VIDEO Vozačima u par minuta uništeni skupocjeni auti

Vezani članci Slon i auto (Foto: Screenshot/YouTube) Slon zalutao na cestu i zgnječio auto, vozač pobjegao u zadnji tren Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Od djevojčice do komada: Maja Lena Lopatny na Korčuli pokazala vitke noge kojima nema kraja

'Slonove poštujemo kao simbol Tajlanda i kulture ove zemlje. Nije nam bila namjera nikoga uvrijediti', objavili su vlasnici resorta.

No, umjesto da se situacija smirila, bijes se samo rasplamsao. TripAdvisor je odlučio maknuti sve negativne komentare koji su se odnosili na incident sa slonom.

Ipak, nakon svega, iz Nikki Beach Resorta poručili su da na zabave više neće dovoditi slonove, piše News.com.au.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook